Η παραγωγή της πέμπτης σεζόν του «Stranger Things» σταμάτησε λόγω της απεργίας των σεναριογράφων

©Netflix
POP UP TEAM
/
8 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η παραγωγή της πέμπτης σεζόν του Stranger Things έχει διακοπεί λόγω της απεργίας των συγγραφέων στο Χόλιγουντ. Τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του Stranger Things είχαν ξεκινήσει, αλλά τώρα οι δημιουργοί του, οι αδερφοί Duffer, ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η παραγωγή αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προχωρήσει.

Έγραψαν,

«Duffers εδώ. Το γράψιμο δεν σταματά όταν ξεκινούν τα γυρίσματα. Αν και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την παραγωγή με το καταπληκτικό καστ και το συνεργείο μας, δεν είναι δυνατό κατά τη διάρκεια αυτής της απεργίας. Ελπίζουμε να επιτευχθεί μια δίκαιη συμφωνία σύντομα, ώστε να μπορέσουμε όλοι να επιστρέψουμε στη δουλειά. Μέχρι τότε — ξανά και έξω. WGA Strong.”

 

Η απεργία επηρεάζει αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή. Πολλοί συγγραφείς του Σωματείου Συγγραφέων της Αμερικής απεργούν εξαιτίας των χαμηλών μισθών που δίνουν πολλά studio στην Καλιφόρνια.

Τα μεταμεσονύχτια talk show όπως αυτά που παρουσίασαν οι Stephen Colbert και Jimmy Kimmel έχουν επηρεαστεί αρνητικά, όπως και το Saturday Night Live. Τα Marvel Studios σταμάτησαν την παραγωγή του Blade μέχρι να λήξη η απεργία. Η κύρια παραγωγή της ταινίας αναμενόταν να ξεκινήσει στην Ατλάντα τον Νοέμβριο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved