Η Diana Gabaldon ετοιμάζει prequel της σειράς «Outlander»

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
20 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η συγγραφέας, Νταϊάν Γκάμπαλντον ετοιμάζει το δέκατο -και πιθανότατα τελευταίο- βιβλίο τής σειράς μυθιστορημάτων «Outlander».

Ωστόσο η Αμερικανίδα συγγραφέας έχει ακόμα πολλές άλλες ιστορίες να αφηγηθεί, όπως ένα μυθιστόρημα για τους γονείς του κεντρικού χαρακτήρα της σειράς, Τζέιμι Φρέιζερ.

Πριν από μερικά χρόνια θαυμαστής των έργων της Γκάμπαλντον έθεσε το ερώτημα: «Έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε ένα prequel της σειράς Outlander για τους γονείς του Τζέιμι; Η μητέρα του Έλεν φαίνεται πολύ καλή».

Η συγγραφέας απλά απάντησε: «Ναι. Είναι σε εξέλιξη».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την παραγωγό της τηλεοπτικής σειράς «Outlander», Μάριλ Ντέιβις, η Νταϊάν Γκάμπαλντον είπε περισσότερα για το prequel: «Όταν αναδύονται ιδέες τις γράφω. Έχω μικρά αποσπάσματα για όλα τα είδη βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του prequel για τους γονείς του Τζέιμι».

Βασισμένη στη σειρά βιβλίων της, η τηλεοπτική σειρά «Outlander» ακολουθεί την επική ιστορία αγάπης της Κλερ και του Τζέιμι Φρέιζερ που συναντιούνται το 1743 στη Σκωτία, όταν η Αγγλίδα νοσοκόμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ταξιδεύει κατά λάθος στον χρόνο, όπου συναντά τον σκληροτράχηλο στρατιώτη».

Τον Δεκέμβριο του 2022, λίγο μετά τη δημοσίευση του ένατου μυθιστορήματος, η Νταϊάν Γκάμπαλντον είπε ότι θα γράψει την ιστορία των γονιών του Τζέιμι Φρέιζερ, Μπράιαν και Έλεν.

http://www.youtube.com/watch?v=gxurD9SYbog

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved