Η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

©Athens Voice/NDP PHOTO
POP UP TEAM
/
22 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram την απόφασή της να αποχωρήσει από τη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και να αφήσει πίσω τον ρόλο της «Καίτης Κίτσο».

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμουράς», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram η Κλέλια Ρένεση και πρόσθεσε:

«Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη».

Κλέλια Ρένεση εντάχθηκε στην 6η σεζόν της σειράς στο καστ του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Υποδύθηκε την πληθωρική «Καίτη Κίτσο», ιδιοκτήτρια καταστήματος με νυφικά. 

 

Πηγή: Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved