Ο σκηνοθέτης της σειράς «Φιλαράκια» αποκαλύπτει με ποια ηθοποιό δεν υπήρχε καλή συνεργασία

©Instagram/ friends
POP UP TEAM
/
1 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Για πολλούς η σχέση που είχαν τα «Φιλαράκια» και η χημεία που είχαν μεταξύ τους ήταν αξιοζήλευτη. Ο 82χρονος σκηνοθέτης της σειράς Τζέιμς Μπάροους, παραδέχτηκε ωστόσο, ότι σε ορισμένα επεισόδια η δυσκολία ήταν πολύ μεγάλη αφού ορισμένοι ηθοποιοί δεν είχαν και τόσο καλή χημεία μεταξύ τους.

Στα νέα του απομνημονεύματα, ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι δυσκολευόταν ιδαίτερα να δουλέψει με τη γκεστ σταρ Έλεν Μπάξεντεϊλ που υποδύθηκε την Αγγλίδα σύζυγο του Ρος, Έμιλυ. Όπως εξηγεί ο λόγος ήταν ότι δεν ήταν «ιδιαίτερα αστεία» και πως δεν υπήρχε η απαιτούμενη χημεία με τον ηθοποιό Ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος).

«Ήταν ωραία, αλλά όχι ιδιαίτερα αστεία», έγραψε ο Μπάροους για την Μπάξεντεϊλ και υποστήριξε πως λίγο έλειψε να την αντικαταστήσει στο καστ.

http://www.youtube.com/watch?v=L81XWiDgmTk

«Ο Ντέιβιντ Σουίμερ δεν είχε κάτι για να αλληλεπιδράσει στο αστείο. Ήταν σαν να κάνει παλαμάκια με το ένα χέρι. Σε sitcoms και κάθε είδους ρομαντική κωμωδία, το αστείο είναι εξίσου σημαντικό με τη χημεία μεταξύ των ηθοποιών. Ανακαλύψαμε ότι κάθε νέα σύντροφος του Ρος έπρεπε να είναι τόσο αστεία όσο η Ρέιτσελ, που υποδυόταν η Τζένιφερ Άνιστον. Συχνά, δεν μπορείς να αλλάξεις ηθοποιό λόγω της στενής προθεσμίας στα γυρίσματα ή άλλων υλικοτεχνικών ζητημάτων» είπε.

Πρόσθεσε δε, ότι «μερικές φορές ξεκινάς κάτι με κάποιος και δεν λειτουργεί, οπότε πρέπει να απαλλαγείς από αυτό το άτομο. Αν είναι για ένα γύρισμα, είναι εύκολο το αντίο. Επίσης ισχύει και το αντίστροφο. Αν υπάρχει χημεία, οι σεναριογράφοι πιάνουν δουλειά για να βρουν κάποιον τρόπο να κρατήσουν τον ηθοποιό».

Ο χαρακτήρας της Μπάξεντεϊλ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην 4η σεζόν και σε συνολικά 14 επεισόδια. Η Έμιλι και ο Ρος παντρεύτηκαν στην 5η σεζόν, αλλά οι θαυμαστές της σειράς «Φιλαράκια» θα θυμούνται ότι ο γάμος τους ήταν κάθε άλλο παρά μια εορταστική περίσταση αφού κατά τη διάρκεια των όρκων, ο Ρος πρόφερε το όνομα της Ρέιτσελ αντί για το δικό της. Έτσι ο γάμος του Ρος και της Έμιλυ δεν κράτησε πολύ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved