Τα «Φιλαράκια» γίνονται 25 ετών – Ακυκλοφόρητο υλικό από τη σειρά γίνεται ταινία

POP UP TEAM
/
14 Αυγούστου, 2019

Πέρασαν 25 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο, τον πιλότο μιας κωμωδίας που θα έγραφε χρυσή ιστορία στην αμερικανική και διεθνή τηλεόραση. Και τώρα, «Τα Φιλαράκια» γίνονται ταινία.

Ήταν Σεπτέμβριος του 1994, όταν μια παρέα 30αρηδων και οι ζωές τους εισέβαλαν σε όλο τον κόσμο από την μικρή οθόνη. Όλα ξεκίνησαν από το στέκι τους, το καφέ Central Perk, στο οποίο και μπήκε η Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) φορώντας το νυφικό της. Εκεί συνάντησε τον Ρος, τη Μόνικα, τον Τσάντλερ, τον Τζόι και τη Φοίβη και η παρέα έκτοτε έμεινε μαζί τηλεοπτικά για 10 ολόκληρα χρόνια.

Η σειρά «Τα Φιλαράκια», που έχτισε μια λαμπρή καριέρα για τους περισσότερους από τους πρωταγωνιστές της, συμπληρώνει 25 χρόνια από την πρεμιέρα της και οι φαν -που εξακολουθούν να παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον οτιδήποτε αφορά στη σειρά, δεν θα μείνουν ανικανοποίητοι.

Σε μια ειδική προβολή οι φανατικοί της σειράς στην Αμερική θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα χορταστικό αφιέρωμα 1 ώρας και 40 λεπτών. Το ειδικό πρόγραμμα θα βγει στις αίθουσες για τρεις ημέρες και θα προβληθεί σε 1.000 κινηματογράφους στη χώρα, στις 23 και 28 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου. Σε κάθε βραδιά, οι υπεύθυνοι έχουν προβλέψει να προβάλουν τέσσερα επεισόδια από τη σειρά, αλλά και υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ στο παρελθόν και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

 http://youtu.be/4ndgIO7_E1Q

«Η επίδραση της σειράς “Τα Φιλαράκια” συνεχίζει, 25 χρόνια μετά την πρεμιέρα και είναι εντυπωσιακή, μια πραγματική απόδειξη της ευφυέστατης σύλληψης των δημιουργών της και του ταλαντούχου καστ ηθοποιών», λέει η υπεύθυνη του στούντιο παραγωγής Warner Bros για την τηλεόραση, Λίζα Γκρεγκόριαν, με αφορμή τις ειδικές προβολές.

«Είναι φανταστικό να γνωρίζεις πως η σειρά ενώνει ανθρώπους από όλες τις ηλικίες», συνεχίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι η σειρά αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές των συνδρομητών του Netflix μέχρι και σήμερα, ενώ ανακηρύχθηκε ως η δημοφιλέστερη στο διαδίκτυο για τους Βρετανούς χρήστες.

 

Όπως αποκαλύπτει η Γκρεκόρια, τα επεισόδια έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία και θα προβληθούν στη remaster τους μορφή για πρώτη φορά στους κινηματογράφους στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved