Netflix: Η πλατφόρμα «τρέχει και δεν φτάνει» για να βγει η σειρά Wednesday μέσα στο 2024

Photo @ netflix
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
11 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η απεργία των σεναριογράφων είχε ως αποτέλεσμα πολλές κινηματογραφικές παραγωγές να μείνουν πίσω. Αν και έληξε, πολλά λεφτά χάθηκαν και τα deadlines έχουν γίνει πιο ασφηκτικά από ποτέ. Αφού το Netflix ξεπέρασε αυτό το εμπόδιο τώρα πρέπει να τα βάλει με τον χρόνο. Τα μεγάλα χαρτιά της streaming υπηρεσίας, όπως Wednesday και Stranger Things, αποτελούν τον νούμερο ένα στόχο για το 2024. Τα στοίχημα για τη Wednesday είναι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία ενώ το ST στοχεύει σε ένα εντυπωσιακό φινάλε. 

Η Wednesday κατάφερε να γίνει meme, trend στο TikTok, mood και έφερε στη μόδα το mainstream gothic!

Έτσι οι ιθύνοντες της σειράς βιάζονται να επαναφέρουν τη φρενίτιδα που προκαλεί η οικογένεια Adams που τους αποφέρει εκατομμύρια δολάρια.

Αναφορικά με το τι θα δούμε στα νέα αυτά επεισόδια, λίγα πράγματα είναι γνωστά. Ένα είναι ότι δε θα επικεντρωθεί τόσο σε κάποιο ενδεχόμενο love story της πρωταγωνίστριας, και δεύτερον, θα μας συστήσει σε ένα νέο μέλος της οικογένειας Άνταμς, που δεν έχουμε ξαναδεί στη σειρά.

Ο πρώτος κύκλος των 8 επεισοδίων ακολουθεί τα χρόνια της Wednesday Addams ως μαθήτριας στην Ακαδημία Nevermore.Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, «η σειρά είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday Addams στην Ακαδημία Nevermore.

Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον
τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Nevermore.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved