Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τον Robbie Williams

©Instagram/ robbiewilliams
POP UP TEAM
/
12 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το Netflix παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ για τη νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ για τον pop καλλιτέχνη, Robbie Williams.

Με αφορμή τα 25 χρόνια στη σκηνή ως σόλο καλλιτέχνης η μίνι σειρά με τίτλο «Robbie Williams» αποτελείται από 4 επεισόδια και αφηγείται την ιστορία του Βρετανού μουσικού από την περίοδο με τους Take That έως την σόλο καριέρα του σήμερα.

http://www.youtube.com/watch?v=FMXxYPvrJs4

Περιλαμβάνει ανέκδοτο αρχειακό υλικό σχεδόν 30 χρόνων από το προσωπικό αρχείο του σταρ έχοντας παράλληλα την επιμέλεια μιας καταξιωμένης ομάδας κινηματογραφιστών.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον υποψήφιο για Emmy και BAFTA, Τζόι Πέρλμαν, σε παραγωγή της Ridley Scott Associates, ενώ την εκτελεστική παραγωγή υπογράφει ο οσκαρικός ντοκιμαντερίστας, Ασίφ Καπάντια.

Το τρέιλερ καταγράφει τον διάσημο τραγουδιστή από τα πρώτα του βήματα με τους «Take That» στα 16 του χρόνια, μέχρι τις κορυφαίες στιγμές της σόλο καριέρας του όπως η κατάκτηση των Brit Awards, τις μάχες με τους δαίμονες και τις τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του. «Αυτό που θα με κατέστρεφε με έκανε επίσης επιτυχημένο», σχολιάζει ο Γουίλιαμς σε ένα σημείο του τρέιλερ. «’Αγγιξα τη φωτιά. Έσπρωξα όταν μου έλεγαν να τραβήξω για να δω αν μπορώ να ζήσω».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved