Τρία συν ένα  true crime ντοκιμαντέρ για να σου σηκωθεί η τρίχα!

©unsplash/Mollie Sivaram
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
18 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Κάθε μέρα είναι ιδανική για true crime ντοκιμαντέρ. Οκ, ίσως οι γυναίκες απολαμβάνουμε λίγο περισσότερο τα ντοκιμαντέρ με εγκλήματα που όντως έγιναν, παρά τις ταινίες τρόμου με φανταστικούς χαρακτήρες και fictional σενάριο. Προσωπική αγαπημένη συνήθεια της συντάκτριας μόλις τελειώνει το βράδυ με τις δουλειές της, είναι σνακ, Μπρούνο και ντοκιμαντέρ με αληθινά εγκλήματα!

Ιστορίες πιο παράξενες κι από την φαντασία μας, αλλά και πολύ πιο ανατριχιαστικές…  Eίναι αυτές που ερευνούν τις ασύλληπτες ιστορίες αληθινών εγκλημάτων!

Συζήτηση με έναν δολοφόνο: Τεντ Μπάντι

Πρόσφατες συνεντεύξεις, πλάνα αρχείου και ηχητικά αποσπάσματα από την πτέρυγα των μελλοθάνατων συνθέτουν ένα αιχμηρό πορτρέτο του διαβόητου δολοφόνου Τεντ Μπάντι.

Από την ίδια σειρά…

Συζήτηση με έναν δολοφόνο: Tζον Γουέιν Γκέισι

Γευμάτισε με τους ισχυρούς. Κυνήγησε τους αδύναμους. Το γέλιο του ήταν η τρομακτική σκοτεινή μάσκα ενός σαδιστή, κατά συρροήν δολοφόνου.

Night Stalker: Το κυνήγι ενός κατά συρροήν δολοφόνου

Με φόντο το ηλιόλουστο Λος Άντζελες του 1985, ένας δολοφόνος δρα ανεξέλεγκτος σκοτώνοντας αδιακρίτως. Σ’ αυτήν την αληθινή ιστορία, δύο ντετέκτιβ δεν σταματούν αν δεν τον πιάσουν.

Ο Αντεροβγάλτης

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, η βρετανική αστυνομία δυσκολεύεται να εντοπίσει —πόσω μάλλον να πιάσει— τον γνωστό ως Αντεροβγάλτη του Γιόρκσαϊρ, τον εφιαλτικό κατά συρροή δολοφόνο.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας