Netflix: The Fall Of The House Of Usher – Η σειρά που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου

© Netflix
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
19 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μαύρο χιούμορ, σκοτεινό σκηνικό, ατμόσφαιρα που σε ανατριχιάζει. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς θρίλερ που ήρθε στο Netflix Τhe Fall Of The House Of Usher.

Βασισμένη στην ομώνυμη ιστορία του Έντγκαρ Άλαν Πόε, η σειρά τρόμου ακολουθεί τα αδέρφια Roderick (Bruce Greenwood) και Madeline Usher (Mary McDonnell). Μεγάλωσαν με τη μητέρα τους. Όταν  πήραν στα χέρια τους μια φαρμακευτική εταιρεία την μετέτρεψαν σε αυτοκρατορία. Έγιναν εκατομμυριούχοι με ένα μόνο φάρμακο, το οποίο όμως προκάλεσε και χιλιάδες θανάτους. Η δύναμη όμως που είχαν από τον πλούτο, κατάφερνε να κλείνει στόματα και να μένουν στο απυρόβλητο. Όμως κάποιος από την οικογένεια Άσερ, έγινε προδότης και έδωσε μυστικές πληροφορίες στο FBI. Από τη στιγμή που το μαθαίνουν, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ποιος είναι, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για κάθε έναν κληρονόμο της δυναστείας Άσερ. Για την ακρίβεια, σε κάθε επεισόδιο πεθαίνει και από ένας στα χέρια μιας μυστηριώδους γυναίκας . Σκοτεινά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και μια μεγάλη ανατροπή φέρνει τα πάνω κάτω.

Μαζί με τους Γκρίνγουντ και ΜακΝτόνελ, το καστ του «The Fall of the House of Usher» περιλαμβάνει τους Carla Gugino, Carl Lumbly, Mark Hamill, Michael Trucco, T’Nia Miller, Paola Nuñez, Henry Thomas, Kyleigh Curran, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Kate Siegel. , Sauriyan Sapkota, Zach Gilford, Willa Fitzgerald, Katie Parker, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Aya Furukawa, Daniel Jun, Matt Biedel, Ruth Codd, Annabeth Gish, Igby Rigney και Robert Longstreet.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας