Πέντε νέες σειρές για να απολαύσεις στο Disney+

©Instagram/disneyplusuk
POP UP TEAM
/
27 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

5 σειρές – νέες προθήκες του Disney+ για κάθε γούστο!

«Φόνος στην Άκρη του Κόσμου»

amurderattheend

Υπόθεση
Η 24χρονη ερασιτέχνης ερευνήτρια, συγγραφέας true crime και κορυφαία hacker, Ντάρμπι Χαρτ (Emma Corrin), και άλλοι οχτώ καλεσμένοι, δέχονται μια πρόσκληση από έναν μοναχικό δισεκατομμυριούχο (Clive Owen) να παρευρεθούν σε ένα εντυπωσιακό, απομακρυσμένο climate-proof θέρετρο αιχμής, στα βάθη της Ισλανδίας. Όταν ένας από τους καλεσμένους εντοπίζεται νεκρός, η Ντάρμπι, υπό την αυξημένη συναισθηματική πίεση ενός κοινού παρελθόντος με το θύμα, πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της προκειμένου να αποδείξει ότι πρόκειται για δολοφονία, μέσα σε ένα κλίμα από αντικρουόμενα συμφέροντα και προτού ο δολοφόνος σκοτώσει ξανά.

 

«Brawn: Μια Απίθανη Ιστορία της Formula 1©»

Υπόθεση
Πώς κατόρθωσε η υποστελεχωμένη, υποχρηματοδοτούμενη και ανεξάρτητη ομάδα του Ross Brawn να κερδίσει το 2009 το Παγκόσμιο Κύπελο στο πιο ακριβό και τεχνολογικά προηγμένο πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου του πλανήτη;

Εμφανίζονται οι θρύλοι της Formula 1© Jenson Button, Nick Fry, Rubens Barrichello και Christian Horner.

http://www.youtube.com/watch?v=Yj0YlskwNf4

 

«Culprits»

Υπόθεση
Ο Joe Petrus είναι ένας οικογενειάρχης με εγκληματικό παρελθόν. Ως μέρος συμμορίας που διοργάνωνε επικίνδυνες ληστείες, θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του όταν ένας δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο ένα-ένα τα μέλη της.

Ολόκληρη η πρώτη σεζόν με μόλις 8 επεισόδια της μιας ώρας περίπου, βρίσκεται ήδη στο Disney+. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Nathan Stewart-Jarrett, Gemma Arterton, Kirby Howell-Baptiste, Niamh Algar και Kamel El Basha.

http://www.youtube.com/watch?v=vj676s3BS04

 

«Όλα Καλά»

Όλα Καλά

Υπόθεση
Μια δυσλειτουργική οικογένεια στο Παρίσι καλείται να αντιμετωπίσει την ασθένεια ενός παιδιού τους και, ταυτόχρονα, όλα τα προβλήματα που υπήρχαν ήδη.

Η σεζόν αποτελείται από οκτώ επεισόδια διάρκειας περίπου 50 λεπτών έκαστο. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Virginie Efira, η Nicole Garcia, η Sara Giraudeau, ο Aliocha Schneider και ο Mehdi Nebbou.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved