Αν βαρέθηκες το Netflix σου έχουμε 3 Ertflix ταινίες για το ΣΚ σου

©IMDb
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
19 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Έχεις… τερματίσει το Netflix; Επιζητάς κάτι διαφορετικό χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να πληρώσεις συνδρομή; Το Ertflix είναι εδώ για σένα, για μας, και μάλιστα με μερικές ταινίες που πολύ το αξίζουν το play μας. Ακολουθούν τρεις ταινίες να προγραμματίσεις να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο!

Εντιμότατοι Κλέφτες

Ο Μπράιαν Ρίντερ υπήρξε διάσημος κλέφτης στα νιάτα του, τώρα στα 77 του συγκροτεί μια συμμορία από αλλοπρόσαλλους εγκληματίες με σκοπό να διαπράξουν μια πρωτοφανή ληστεία στο θησαυροφυλάκιο του HATTON GARDEN. Οι κλέφτες , όλοι μεταξύ 60 και 70ετών , εκτός από έναν, επιστρατεύουν τις παλιομοδίτικές μεθόδους τους και σχεδιάζουν την ληστεία για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Παριστάνοντας τους εργάτες, μπαίνουν στο θησαυροφυλάκιο, εξουδετερώνουν τον συναγερμό και ξεκινούν να σκάβουν μία τρύπα στον τοίχο του. Δύο μέρες αργότερα κατορθώνουν να το σκάσουν με λεία που ξεπερνάει τα 14 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, σε κοσμήματα και μετρητά. Καθώς η αστυνομία φθάνει στον χώρο του εγκλήματος και η ανάκριση ξεκινάει, ρωγμές αρχίζουν να διαφαίνονται μεταξύ των μελών της ιδιόμορφης συμμορίας καθώς αδυνατούν να μοιράσουν δίκαια μεταξύ τους την λεία.

Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Κέιν, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Τομ Κόρτνευ, Ρέι Γουίνστον, Μάικλ Γκάμπον, Τσάρλι Κοξ

Νίνα

Η ζωή και επαγγελματική πορεία μιας από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές στην ιστορία, της Νίνα Σιμόν, ξεδιπλώνεται στη βιογραφική αυτή ταινία που έχει στην καρδιά της μια σπάνια και δυνατή ερωτική ιστορία. Ξεκινώντας τη δεκαετία του 1990 στη Γαλλία και πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο και σε σημαντικές στιγμές της ζωής της Σιμόν, η ταινία καταγράφει την ιστορία μιας μουσικής ιδιοφυΐας και “Αρχιέρειας της Soul”, που τελικά βρίσκει την αγάπη και τη γαλήνη.

Πρωταγωνιστούν: Ζόε Σαλντάνα, Ντέιβιντ Οουγιέλουο, Ρόναλντ Γκούντμαν

Σκηνοθεσία: Σίνθια Μορτ

Annette

Ένας αντισυμβατικός και αυτοκαταστροφικός stand-up κωμικός και μια διεθνούς φήμης σοπράνο ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, αποκτούν ένα μυστηριώδες κοριτσάκι μ’ ένα ξεχωριστό πεπρωμένο, την Ανέτ, αλλά η σχέση τους αρχίζει να καταρρέει όταν η καριέρα του πρώτου παίρνει την κάτω βόλτα.

Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Ντράιβερ, Μάριον Κοτιγιάρ, Σάιμον Χέλμπεργκ

Σκηνοθεσία: Λεός Καράξ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved