H σειρά του Αντρέα Γεωργίου Famagusta σάρωσε από το πρώτο επεισόδιο – Έφτασε το 31,5%

©MEGA
POP UP TEAM
/
23 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Σάρωσε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου, Famagusta, καθώς η τηλεθέαση έφτασε στο 31,5% από την πρώτη μέρα.

Η πολυαναμενόμενη σειρά φέρει την υπογραφή των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου, προηγήθηκε του ανταγωνισμού το βράδυ της Κυριακής με τουλάχιστον 16,3 μονάδες. Σε επιμέρους κοινό, η σειρά «Famagusta» άγγιξε το ποσοστό 46,6%.

Το κουβάρι της συγκινητικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται, σε μια πρεμιέρα που τα είχε όλα: νοσταλγικές εικόνες, καθηλωτικές ερμηνείες και ανατρεπτική πλοκή. Η κάλυψη της σειράς «Famagusta» εκτοξεύτηκε στους 2.708.000 τηλεθεατές.

Η υπόθεση της συγκινητικής σειράς έχει ως εξής:

Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.

Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.

Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μια διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς «Famagusta».

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος

http://youtu.be/Pm-DO4Zohek?si=x2BhaWAQ4ztonkjD

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved