Viral: Ο Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία που αποκάλυψε τον μισθό του στο TikTok

©Youtube/ Limnos FM 100
POP UP TEAM
/
23 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Έλληνας νοσηλευτής Απόστολος Ηρακλέους εξήγησε σε βίντεο που έγινε viral στο TikTok, το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των εργαζομένων στα Εθνικά Συστήματα Υγείας της Ελλάδας και της Ιρλανδίας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε είπε ότι ο ίδιος εργάζεται σε δημόσιο Νοσοκομειο της Ιρλανδίας και για τη βάρδια των Χριστουγέννων η οποία ξεκίνησε στις 20:00 το βράδυ και τελείωσε στις 08:00 το πρωί έλαβε 820 ευρώ μικτά, δηλάδή 500 ευρώ καθαρά.

Ο Απόστολος Ηρακλέους φιλιξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» και είπε περισσότερα για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στην Ιρλανδία. Όπως ανέφερε ο μισθός του νοσηλευτή στην Ιρλανδία είναι 4.000 ευρώ μικτά, περίπου 3.200 ευρώ καθαρά.

Ο Έλληνας νοσηλευτής δήλωσε: «Μας δίνονται και άλλα επιδόματα, όπως επίδομα ρεύματος που αγγίζει τα 450 ευρώ, ασχέτως της περιοχής στην οποία ζεις αλλά και επίδομα ενοικίου σε όλους τους πολίτες της Ιρλανδίας που φτάνει τα 1000 ευρώ».

http://www.youtube.com/watch?v=1OTihoDubuM

Συγκρίνοντας τις τιμές των σούπερ μάρκετ τόνισε πως «τα προϊόντα εδώ είναι πιο φθηνά από ό,τι είναι στην Ελλάδα, όπου όταν δούλευα με τον μισθό που έπαιρνα εκεί σκεφτόμουν ακόμη και το να βγω να πάω για ένα καφέ με φίλους».

Ο Απόστολος Ηρακλέους, ξεκαθάρισε για ευνόητους λόγους, είναι κάπως απίθανο να επιστρέψει στην Ελλάδα και σημείωσε ότι «για μένα είναι μόνο για διακοπές».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved