Ο Andrew Scott πρωταγωνιστεί ως Tom Ripley στην νέα μίνι σειρά του Νetflix

©Instagram/ playtusu
POP UP TEAM
/
23 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο βραβευμένος Andrew Scott (που πολλοί τον γνωρίσαμε ως τον κακό, Τζέιμς Μοριάρτι, στη σειρά «Sherlock»)  υποδύεται τον «ταλαντούχο κύριο Ρίπλεϊ» στην νέα σειρά του Νetflix, «Ripley».

Bασισμένη στη ομώνυμη σειρά βιβλίων της Πατρίσια Χάισμιθ η τηλεοπτική μεταφορά των οκτώ επεισοδίων φέρει την υπογραφή του Στίβεν Ζάιλιαν στην σκηνοθεσία και το σενάριο με διευθυντή φωτογραφίας τον βραβευμένο με Όσκαρ Ρόμπερτ Έλσγουιτ.

«Είναι πολύ δύσκολο να σε βρει κάποιος. Καμία διεύθυνση, τηλέφωνο, γραφείο», ακούγεται στο ξεκίνημα του πρώτου ατμοσφαιρικού teaser που έδωσε στην δημοσιότητα το Netflix.

http://www.youtube.com/watch?v=UE0byWSKp0E

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η φιλόδοξη σειρά ακολουθεί «τον Τομ Ρίπλεϊ έναν απατεώνα που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, στη Νέα Υόρκη. Προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να πείσει τον περιπλανώμενο γιο του να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η αποδοχή της δουλειάς από τον Τομ είναι το πρώτο βήμα σε μια περίπλοκη ζωή γεμάτη δόλο, απάτη και φόνο».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved