Τώρα μπορείς κι εσύ να μείνεις στο κάστρο του Downton Abbey χάρη στην Airbnb

POP UP TEAM
/
18 Σεπτεμβρίου, 2019

Μέσω Airbnb, oι φανς του Downton Abbey, της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς και ταινίας, θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στο διάσημο κάστρο για μία βραδιά. 

Τα γυρίσματα έγιναν στο κάστρο Highclere στο Χαμσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας και με την ευκαιρία της προβολής της ταινία το κτήμα, μέσω Airbnb θα φιλοξενήσει ένα ζευγάρι το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο κόμης και η κόμισσα του Carnarvon, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες του κτήματος, θα προσκαλέσουν για ένα κοκτέιλ το τυχερό ζευγάρι στο σαλόνι του κάστρου, λίγο πριν το δείπνο το οποίο θα σερβιριστεί στην κεντρική τραπεζαρία από τον μπάτλερ του κάστρου Highclere. H μοναδική αυτή εμπειρία θα κοστίσει στο ζευγάρι 150 δολάρια. Το Κάστρο Highclere βρίσκεται στην οικογένεια Carnarvon από το 1679 και έχει πλούσια ιστορία. 

Σύμφωνα με την Aribnb, τα στοιχεία για την κράτηση θα είναι διαθέσιμα από σήμερα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους από το μεσημέρι της Τρίτης 1 Οκτωβρίου. Σημειώνεται πως το κάστρο δεν διαθέτει τηλεόραση και wifi.

Οι αιτούντες θα πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό Airbnb και να έχουν λάβει θετικές κριτικές από προηγούμενες κρατήσεις τους. Ακόμα θα πρέπει να αποδείξουν την αγάπη τους για το Downton Abbey μέσα από μία επιστολή που θα αποστείλουν στην εταιρεία.

Την τελική επιλογή για το τυχερό ζευγάρι θα κάνουν ο κόμης και η κόμισσα του Carnarvon.

Downton Abbey caste

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης