Τα μοχθηρά σχέδια της «δολοπλόκας» βασίλισσας και η ζημιά στο παλάτι

POP UP TEAM
/
6 Νοεμβρίου, 2019

Λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει η τρίτη σεζόν του The Crown, ήδη η σειρά μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Από τη μία οι κριτικοί αποθεώνoυν την Ολίβια Κόλμαν, ενώ από την άλλη ασκείται κριτική για μια συγκεκριμένη ιστορία που αναπτύσσεται στο σενάριο.

Η τρίτη σεζόν εκτείνεται στην περίοδο 1964-1977, μια περίοδο ταραχών και οικονομικής ανισορροπίας για το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ελισάβετ και ο Φίλιππος έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες, αλλά έχουν να κατευθύνουν και την προσωπική ζωή του Πρίγκιπα Καρόλου. 

http://youtu.be/vLXYfgpqb8A

Όπως παρουσιάζεται στην ιστορία, ο Κάρολος έχει σχέση με την Καμίλα, αλλά αυτή η σχέση δεν αρέσει στους γονείς του. Έτσι, αρχίζουν να δολοπλοκούν, ώστε να τους χωρίσουν. Γι΄αυτό στέλνουν τον Κάρολο σε ταξίδια στο εξωτερικό και παράλληλα προωθούν τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς προς την Καμίλα. Κάτι που όπως αποδείχθηκε το κατάφεραν.

Σύμφωνα με δύο ειδικούς στα βασιλικά ζητήματα, αυτό το σενάριο δεν έχει καμία βάση.

879879000

Ο συγγραφέας του βιβλίου Greater Love Κρίστοφερ Γουίλσον και η βιογράφος της βασιλικής οικογένειας Πένι Τζούνορ, εξηγούν πως η Βασίλισσα με τον Φίλιππο δεν είχαν τέτοιες σχέσεις ώστε να σχεδιάζουν μαζί κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, αναφέρουν πως χρονικά ορισμένα στοιχεία δεν συμπίπτουν με την αλήθεια, αφού εκείνη την περίοδο η Καμίλα ήταν ήδη ερωτευμένη με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς.

«Αυτό που με ανησυχεί είναι η ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν τέτοιες ιστορίες. Αυτό με τρομάζει σε όλη τη σειρά. Η ζημιά που ίσως επιφέρει» τόνισε χαρακτηριστικά η Τζούνορ μιλώντας στην Daily Telegraph.

ΦΩΤΟ: REUTERS

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved