Έφτασε η τρίτη σεζόν του ‘The Crown’ στο netflix – Τι έχουμε δει μέχρι σήμερα

POP UP TEAM
/
17 Νοεμβρίου, 2019

Μετά από μήνες αναμονής, διαρροών και πολλών ανύπαρκτων και υπαρκτών σεναρίων η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix, το «The Crown», με αλλαγές σκυτάλης στο βασικό καστ. Από τα μέσα Ιουλίου οι πληροφορίες αρχίζουν να φτάνουν και οι φανς κάθε ηλικίας κάνουν τα δικά τους σενάρια ανεβάζοντας το θερμόμετρο και την αγωνία για τη σειρά.

Η σειρά, στο τρίτο μέρος της διανύσει τη δεκαετία του 50. Οι προηγούμενες σεζόν, έλαβαν χώρα από το 1947 έως το 1956 και από το 1957 ως το 1964. Αυτή τη φορά δε θα είναι μόνο η βασίλισσα ο χαρακτήρας της και η σχέση με το Φίλιππο στο επίκεντρο αλλά και η ζωή των νεότερων μελών της βασιλικής οικογένειας, των παιδιών της.

The Crown 1

Το ρόλο της Ελισάβετ θα έχει πλέον η Ολίβια Κόλμαν βραβευμένη με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου που υποδυόταν μια άλλη βασίλισσα, την Άννα. Η Κόλμαν αντικαθιστά την Κλερ Φόι που έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές για την ερμηνεία της στους δυο πρώτους κύκλους της σειράς ενώ η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο Μπεν Ντάνιελς τον σύζυγό της Άντονι Άρμστρονγκ Τζόουνς. 

Ο δημιουργός της σειράς αποφάσισε την αλλαγή της βασίλισσας προκειμένου να την υποδυθεί ένα άτομο πιο κοντινής ηλικίας. «Δεν μπορείς να ζητήσεις από κάποιον που δεν είναι, να υποδυθεί τον μεσήλικα» είπε για την αντικατάσταση της Κλερ Φόι. Ο Τζέισον Γουάτκινς θα υποδυθεί τον πρωθυπουργό Χάρολντ Γουίλσον, ενώ τον πρίγκιπα Κάρολο σε παιδική ηλικία θα υποδυθεί ο Τζος Ο Κόνορ.

http://youtu.be/vLXYfgpqb8A

Είδηση αποτελεί η εμφάνιση ενός προσώπου που θα απασχολούσε τις επόμενες δεκαετίες τη Βρετανία. Πρόκειται για την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς η οποία γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο σε έναν αγώνα πόλο το 1971. Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει στο τέλος της 3ης σεζόν και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην 4η.

Όσο για τους φανς που αναρωτιούνται πόσο ακόμα θα κρατήσει η αγαπημένη τους σειρά η παραγωγός της σειράς, Suzanne Mackie δήλωσε ότι έχει σχεδιάσει άλλες πέντε σεζόν.

Λίγα λόγια ακόμα για το τί έχει συμβεί μέχρι σήμερα

Η ιστορική δραματική σειρά είναι μία βιογραφική ιστορία σχετική με τη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄. Ο πρώτος κύκλος καλύπτει την περίοδο από τον γάμο της με τον Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου, το 1947 μέχρι τη ματαίωση του αρραβώνα της αδερφή της, της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, με τον Σμήναρχο Πίτερ Τάουνσεντ το 1955. Ο δεύτερος κύκλος καλύπτει την περίοδο από την κρίση του Σουέζ το 1956 μέχρι την απόσυρση του τρίτου πρωθυπουργού της Βασίλισσας, του Χάρολντ Μακμίλαν, το 1963 και τη γέννηση του Πρίγκιπα Εδουάρδου το 1964. Ο τρίτος κύκλος θα συνεχίσει από το 1964, καλύπτοντας τις δύο περιόδους του Χάρολντ Ουίλσον ως πρωθυπουργού μέχρι το 1976, ενώ ο τέταρτος θα συμπεριλάβει την πρωθυπουργία της Μάργκαρετ Θάτσερ και θα παρουσιάσει τη Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ.

The Crown 4

Τα γυρίσματα της σειράς λαμβάνουν μέρος στο στούντιο Έλστρι, στο Μπόρχαμγουντ του Χερτφορντσάιρ, με τοπικά γυρίσματα σε κάθε μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου και διεθνώς. Το Στέμμα επαινέθηκε για την υποκριτική, τη σκηνοθεσία, τη γραφή, την κινηματογράφηση, την ποιότητα της παραγωγής του και τη σχετικά ακριβή ιστορική απόδοση της βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Στις διακρίσεις της σειράς είναι οι 26 υποψηφιότητες για τους πρώτους δύο κύκλους της στα Βραβεία Έμμυ.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved