«Baby Yoda»: Το μικρό πλασματάκι που προκαλεί φρενίτιδα

POP UP TEAM
/
24 Νοεμβρίου, 2019

Κανείς στην πραγματικότητα δεν ξέρει την πραγματική του ταυτότητα, γι’αυτό και οι περισσότεροι το κατονομάζουν «Baby Yoda». Αποτελεί ένα πανέμορφο και γλυκό πλασματάκι βγαλμένο από σειρά φαντασίας που διαδραματίζεται στον διαστημικό κόσμο του Star Wars.

Το γλυκό εξωγήινο πρόσωπο του χαρακτήρα «Baby Yoda» έχει καταφέρει όχι μόνο να κλέψει την παράσταση αλλά έχει κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού «The Mandalorian».

Πολλοί είναι εκείνοι που επαινούν τους δημιουργούς της ολοκαίνουργιας σειράς, κάνοντας λόγο για «πρωτότυπη τέχνη».

Ο «Baby Yoda» έχει καταφέρει, αν και… πενήντα χρονών, να προκαλέσει φρενίτιδα στο τηλεοπτικό κοινό, πράγμα σπάνιο για έναν καινούργιο χαρακτήρα. Αυτή η μαζική λατρεία θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την σχεδόν μαζική απέχθεια προς το πρόσωπο ενός άλλου νέου χαρακτήρα, του Τζαρ-Τζαρ Μπιγκς.

Ποιος είναι πράγματι ο «Baby Yoda»

EJxGm89VUAERo8e

Πολλοί φανατικοί θεατές της σειράς πιθανολογούν ότι ο «Baby Yoda» ενδέχεται να είναι ο ίδιος ο Γιόντα, ο θρυλικός Τζεντάι Δάσκαλος… Άλλοι πάλι δεν πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό μιας και η πλοκή της σειράς εκτυλίσσεται μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν την άνοδο του Πρώτου Τάγματος.

Κάποιοι πιστεύουν στην συγγενική του σχέση με τον θρυλικό δάσκαλο ενώ στα social media ορισμένοι τον θεωρούν και… κλώνο.

Όποιος και αν είναι ο «Baby Yoda», το σίγουρο είναι πως έχει «ξετρελάνει» το τηλεοπτικό κοινό.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved