Η Margaret Qualley θα υποδυθεί την Amanda Knox σε παραγωγή της Monica Lewinsky

Margaret Qualley – ©X/@ReelTalker
POP UP TEAM
/
8 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η κόρη της γνωστής ηθοποιού Άντι ΜακΝτάουελ, Μάργκαρετ Κούαλι, θα υποδυθεί τη συγγραφέα, και ακτιβίστρια Αμάντα Νοξ, η οποία κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε για τον άγρια δολοφονία της φίλης της σε μια άτιτλη προς το παρόν μίνι σειρά του Hulu, όπως έμαθε το Variety.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή η σειρά των οκτώ επεισοδίων θα «βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Νοξ, η οποία κατηγορήθηκε άδικα για την δολοφονία της Βρετανίδας συγκατοίκου της Μέρεντιθ Κέρχερ».


Η άτυχη φοιτήτρια βρέθηκε ημίγυμνη μέσα σε μία λίμνη αίματος με 47 μαχαιριές το 2007 στην Περούτζια της Ιταλίας.

Η σειρά της 20th Television θα αφηγηθεί την «16χρονη οδύσσεια της ακτιβίστριας και δημοσιογράφου για να αποδείξει την αθωότητά της».

Επίσης, η Νοξ και ο σύζυγός της Κρις Ρόμπινσον (Chris Robinson) θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς μέσω της εταιρείας τους «Knox Robinson Productions». Μαζί τους και η Margaret Qualley, η Monica Lewinsky και η παραγωγός του «This is Us», K.J. Steinberg που έχει γράψει και το σενάριο.

Το 2013 η Αμάντα Νοξ κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Waiting to be Heard», ενώ το 2016 μέσω του Netflix έκανε πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ της που φέρει το όνομά της.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved