Ο Ewan McGregor ως Alexander Rostov στη νέα σειρά «A Gentleman in Moscow»

A Gentleman in Moscow (2024) – ©IMDb
BETH TSALIKI
/
2 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Ewan McGregor πρωταγωνιστεί ως Κόμης Alexander Rostov στη νέα σειρά, «A Gentleman in Moscow».

Η παραγωγή της Paramount Plus διαδραματίζεται στη Μόσχα του 1921, τέσσερα χρόνια μετά τη Ρωσική Επανάσταση και παρουσιάζει την αριστοκρατία της χώρας να είναι αντιμέτωπη με συνοπτικές δίκες και εκτελέσεις από τους επαναστάτες.

O Ροστόφ ή Σάσα όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, γλιτώνει τον θάνατο, εξαιτίας ενός ποιήματος που οι επαναστάτες θεώρησαν εμπνευσμένο και «κάλεσμα προς επανάσταση».

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Ewan McGregor, σε εκπομπή του BBC Scotland, αναφερόμενος στο μουστάκι που έπρεπε να έχει για το ρόλο είπε: «Όλο το μουστάκι ήταν δικό μου και είχα περμανάντ – Ήθελα να έχω τρελά σγουρά μαλλιά».

Σημείωσε ωστόσο ότι καθώς ο χαρακτήρας που υποδύεται μεγαλώνει, τα μαλλιά του είναι χτενισμένα προς τα πίσω και το μουστάκι στενεύει.

«Έγινα κάπως ο παππούς μου, o Laurie Lawson» ανέφερε.

 

Ο παππούς του Ewan McGregor, Laurie Lawson ήταν κοσμηματοπώλης στην πατρίδα του ηθοποιού, το Crieff τους Perthshire. Μετακόμισε εκεί αφού έμαθε το επάγγελμά του στη Γλασκώβη και κάποια στιγμή ήταν ο υπεύθυνος για να βεβαιώνεται ότι το ρολόι της πόλης έδειχνε τη σωστή ώρα. «Οι άνθρωποι στο Crieff θα τον θυμούνται» είπε ο Ewan McGregor.

«Προς το τέλος των γυρισμάτων, όταν ήμουν πιο μεγάλος ως κόμης, κοιτούσα στον καθρέφτη και ένιωθα πραγματικά σαν αυτόν» τόνισε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHOWTIME (@showtime)

Ο Ewan McGregor συμπρωταγωνιστεί στη σειρά με τη σύζυγό του Mary Elizabeth Winstead. Εκείνη υποδύεται την Anna Urbanova, με την οποία είναι ερωτευμένος ο κόμης Rostov.

Ο ηθοποιός δήλωσε για το γεγονός ότι συμπρωταγωνιστεί με τη σύζυγό του: «Μου αρέσει τόσο πολύ να είμαι μαζί της, που το να πηγαίνουμε στη δουλειά μαζί είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο».

«Κάποιες φορές έπρεπε να ξυπνήσεις και ένιωθες χάλια και μπαίναμε στο αυτοκίνητο στις 4:30 το πρωί και καθόμασταν εκεί πιασμένοι χέρι – χέρι στο δρόμο για τη δουλειά. Ήταν υπέροχο».

«Θα περνούσαμε όλη μέρα παίζοντας αυτούς τους καταπληκτικούς χαρακτήρες».

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved