Τα 5+1 πιο εθιστικά reality shows στο Netflix

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
14 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το Netflix έχει γίνει η αγαπημένη πλατφόρμα streaming για πολλούς, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ. Μέσα σε αυτό το πλούσιο περιεχόμενο, τα reality shows έχουν κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των τηλεθεατών και στη δική μου, καθώς προσφέρουν στους θεατές μια δόση δράματος, χιούμορ και ίντριγκας.

Ποια όμως από τα reality shows του Netflix είανι πραγματικά εθιστικά που δεν θα ξεκολλάτε;

Selling Sunset:

Η κάμερα ακολουθεί μεσίτες ακινήτων στο Λος Άντζελες, καθώς προσπαθούν να κλείσουν συμφωνίες, να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό και να διατηρήσουν ισορροπία στην προσωπική τους ζωή.

The Circle:

Σε αυτό το πείραμα κοινωνικών δικτύων, οι παίκτες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μόνο μέσω μίας εφαρμογής. Χωρίς να αποκαλύψουν την πραγματική τους ταυτότητα, δημιουργούν φιλίες, προωθούν στρατηγικές και διεκδικούν το έπαθλο.

Love is Blind:

Σε αυτό το ριζοσπαστικό dating show, οι διαγωνιζόμενοι  γνωρίζονται και μιλούν μεταξύ τους σε ειδικά διαχωρισμένα δωμάτια, χωρίς να μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον. Έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν σε βάθος τον χαρακτήρα του συντρόφου τους και, εφόσον νιώσουν έτοιμοι, να αρραβωνιαστούν.

Too Hot to Handle:

Σε ένα τροπικό νησί, νεαροί εργένηδες και εργένισσες καλούνται να αποβάλλουν τις ερωτικές τους ορμές και να χτίσουν πλατωνικές σχέσεις. Κάθε παραβίαση των κανόνων επιφέρει οικονομικές κυρώσεις, ενώ ο νικητής κερδίζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Indian Matchmaking:

Η κάμερα παρακολουθεί γάμους στην Ινδία, όπου οι γονείς παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην επιλογή συντρόφου για τα παιδιά τους. Γνωρίστε τις παραδόσεις, τις προκλήσεις και τα συναισθήματα που έρχονται μαζί με τα προξενιά.

Θα βάλω κι ένα plus που ξεκίνησα τώρα και δεν είναι άλλο από το Perfect Match στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βρον το ιδανικό ταίρι γι αυτούς. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τα ζευγάρια αλλάζουν και μπαίνουν νέοι παίχτες που διαταράσσουν τις ισορροπίες. Το τέλος οι ίδιοι οι παίχτες διαλέγουν ποιος θα κερδίσει.

Tags :

Μοιράσου το ...