Supacell: Επιτέλους το Netflix έβγαλε μια binge worthy σειρά υπερηρώων από το Νότιο Λονδίνο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
2 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το Supacell, η νέα σειρά υπερηρώων του Netflix από τον δημιουργό του Blue Story, Rapman. Και θα μου πείτε «υπερήρωες από το Νότιο Λονδίνο;» ναι αμέ από το Νότιο Λονδίνο. Ξέρω ότι η υπ΄πθεση θα σας φανεί λίγο «κουλή» όμως bear with me.

Η σειρά ακολουθεί πέντε άτομα, άγνωστα στην αρχή μεταξύ τους, από το Νότιο Λονδίνο που αποκτούν ξαφνικά και σε ταυτόχρονο χρόνο υπερδυνάμεις. Καθώς παλεύουν να προσαρμοστούν στις νέες τους ικανότητες, έρχονται αντιμέτωποι με απειλές και αναλαμβάνουν την ευθύνη να προστατεύσουν την κοινότητά τους.

Πρωτότυπη προσέγγιση στο είδος των υπερηρώων:

Το Supacell ξεχωρίζει από άλλες σειρές υπερηρώων με την ρεαλιστική του απεικόνιση της ζωής στο Νότιο Λονδίνο. Η σειρά αγγίζει θέματα όπως η φυλετική αδικία, η φτώχεια και η βία, δίνοντας παράλληλα μια αισιόδοξη ματιά για την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος. Θυμίζει λίγο «Top Boy», με τις συμμορίες και τα beefs τους.

Η σειρά διαθέτει ένα σύνολο από καλοσχεδιασμένους χαρακτήρες. Ο καθένας από τους πέντε πρωταγωνιστές έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία και προσωπικότητα, η οποία εν μέρει εκφράζετια και μέσα από τις δυνάμεις τους.

Το Supacell είναι επιτέλους η σειρά στην οποία φαίνεται ότι έχει πέσει χρήμα για να γίνει. Δεν είναι καθόλου κακοφτιαγμένη το αντίθετο μάλιστα, διαθέτει συναρπαστικές σκηνές δράσης και εντυπωσιακά οπτικά εφέ. Οι χορογραφίες μάχης είναι ρεαλιστικές και συναρπαστικές, ενώ τα εφέ χρησιμοποιούνται με σύνεση για να ενισχύσουν την ιστορία και όχι να την επισκιάσουν.

Εάν λοιπόν σας αρέσουν οι υπερήρωες και οι binge series, το Supacell είναι εξαιρετική επιλογή.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved