Netflix: Παίζεται να μην συνεχιστεί το Supacell

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
3 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Κάτι πήρε το μάτι μου ότι σκέφτονται στο Netflix να μην ανανεώσουν για δεύτερη σεζόν το «Supacell». Ψύχραιμα θα το πω: Πάτε καθόλου καλά; Έχει να βγει καλή σειρά κανά δίχρονο αν εξαιρέσουμε το Valhalla και θέλετε να την κόψετε;

Αυτό όπως είναι φυσικό δεν εκνεύρισε μόνο εμένα (που οκ! Δεν είναι και δύσκολο να εκνευριστώ) αλλά και χιλιάδες άλλους χρήστες της πλατφόρμας οι οποίοι απειλούν με απεγγραφή από τους λογαριασμούς τους. Και δίκιο έχουν μεταξύ μας.

Πέρα από τα αστεία, το Netflix έχει πάρα πολλές αδιάφορες σειρές και μπορεί για αρκετό καιρό να κάνει κοιλιά και να μην βγάλει κάποια αξιόλογη. Όμως όταν αποφασίσει να κάνει σοβαρές παραγωγές το αποτέλεσμα είναι επικό. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα Peaky Blinders, Valhalla, Vikings, Emily in Paris, Bridgerton και μερικά άλλα.

H σειρά εκτυλίσσεται στο Νότιο Λονδίνο και ακολουθεί πέντε άτομα, άγνωστα στην αρχή μεταξύ τους, από το Νότιο Λονδίνο που αποκτούν ξαφνικά και σε ταυτόχρονο χρόνο υπερδυνάμεις. Καθώς παλεύουν να προσαρμοστούν στις νέες τους ικανότητες, έρχονται αντιμέτωποι με απειλές και αναλαμβάνουν την ευθύνη να προστατεύσουν την κοινότητά τους.

Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο αλλά είναι καθηλωτική. Με πρωταγωνιστές τους Tosin Cole, Nadine Mills, Eric Kofi-Abrefa, Calvin Demba και Josh Tedeku, μεταξύ άλλων, η σειρά έχει δημιουργηθεί από τον Βρετανό μουσικό που έγινε κινηματογραφιστής Andrew Onwubolu, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα, Rapman.

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο Ράπμαν εξήγησε ότι «πάντα του άρεσαν τα πράγματα που είχαν να κάνουν με υπερήρωες», αλλά έχοντας μεγαλώσει στο Νότιο Λονδίνο, οι ιστορίες που έβλεπε στις ταινίες δεν «αντανακλούσαν ποτέ την πραγματικότητα» γι’ αυτόν.

Τι θα γίνει με τον δεύτερο κύκλο;

Το Supacell στο Netflix κυριαρχεί απόλυτα στην πλατφόρμα.

Νούμερο δύο στις ΗΠΑ, νούμερο ένα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και νούμερο ένα παγκοσμίως στο streaming – είναι μια αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία.

Ο Ράπμαν δήλωσε: «Έχω πει πολλές φορές στο Netflix ότι έχω σχέδια για πολλές σεζόν. Αλλά ξέρετε πως είναι τα πράγματα. Περιμένουν να δουν τους αριθμούς. Ελπίζουμε να εγκριθεί η δεύτερη σεζόν.

«Πιο συγκεκριμένα τους είπα, έχω μια ιστορία τριών σεζόν στο μυαλό μου. Με αυτές τις τρεις σεζόν στο μυαλό μου, ξέρω που θέλω να οδηγήσω την ιστορία. Ελπίζω να βγει, να αποδώσει πολύ καλά και να μπορέσουμε να πάμε σε ένα δεύτερο μέρος».

Εάν το Netflix χρειάζεται β για να εγκρίνει την δεύτερη σεζόν η παγκόσμια επιτυχία της σειράς και τα διθυραμβικά σχόλια των κριτικών αρκεί!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved