«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Φινάλε για την αγαπημένη σειρά μετά από 11 χρόνια

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – © Χ
POP UP TEAM
/
15 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Χθες βράδυ (14.07) η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που μας έκανε παρέα τα τελευταία 11 χρόνια, έριξε αυλαία. Στο τέλος, τα ζευγάρια βρέθηκαν μαζί ενωμένα κι αγαπημένα.

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στηρίχτηκε στην ισπανική σειρά «Σκηνές γάμου» και από χθες είναι η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά. Τρεις ηθοποιοί ήταν από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Τάσος Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου, παρά τη διακοπή της αυτή τη σεζόν αφού επανερχόταν ως φάντασμα.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Το τελευταίο επεισόδιο

Την Κυριακή οι πρωταγωνιστές όλων των παράλληλων ιστοριών συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο. Ο Ηλίας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Τούλα, και περίμενε μια απάντηση, ενώ όλα ανατράπηκαν σε μια στιγμή, με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με την «φυγή», με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Μια από τις συγκινητικές και συνάμα απολαυστικές στιγμές, ήταν η επανεμφάνιση της “Βουλίτσας”, η οποία στην προηγούμενη σεζόν είχε πεθάνει, αφού πνίγηκε από ένα κόκκαλο ψαριού.

Τελικά, ο Μηνάς ζούσε ένα κακό όνειρο και ξύπνησε από τον εφιάλτη του.

Ωραία σκηνή ήταν, επίσης, η στιγμή που οι ήρωες διέσχισαν όλο τον χώρο που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια τα γυρίσματα και κατέληξαν στο σαλόνι του σπιτιού του κυρ Ηλία.

«Τι θα γίνει; Θα μου πεις; Θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο; Μούσια έβγαλα μέχρι να απαντήσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, για να του απαντήσει η Τούλα ως εξής. «Ωραία, εντάξει! Θρησκευτικό αλλά πρέπει να βρω και το νυφικό».

 

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η αντίδραση των τηλεθεατών

Μεγάλο μέρος του κοινού έσπευσε στο X για να αποθεώσει την σειρά και να πει το δικό του «αντίο» στους αγαπημένους του χαρακτήρες. Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών:

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας