Το Απογοητευτικό Φινάλε του House of the Dragon

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
8 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Συγγνώμη! Είμαι η μόνη που αισθάνεται πως είδε 75 και κάτι λεπτά τρέιλερ της επόμενης σεζόν στο τελευταίο επεισόδιο του House Of the Dragon; Μου θύμησε κάπως το meme Thank you for the taste of NOTHING διότι πραγματικά κάθε σκηνή ήταν ανολοκλήρωτη.

Η δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon” υποσχέθηκε μια επική σύγκρουση, έναν χορό από φωτιά και αίμα που θα καθόριζε το μέλλον των Targaryen. Ωστόσο, το φινάλε άφησε πολλούς θεατές με μια πικρή γεύση στο στόμα. Καμία μάχη πουθενά απλά ο Aemond ήταν έξαλλος και έκαιγε χωριά.

@chuuzus i am disappointed #houseofthedragon #hotd #fyp #foryoupage #houseofthedragonseason2 ♬ original sound – 🧸

Μετά τον εντυπωσιακό ρυθμό της πρώτης σεζόν, οι θεατές είχαν υψηλές προσδοκίες για το φινάλε της δεύτερης. Ωστόσο, το αποτέλεσμα φάνηκε να μην ανταποκρίνεται σε αυτές. Μην είμαι υπερβολική η δεύτερη σεζόν είχε κορυφαίες στιγμές όπως τη μάχη των τριών δράκων όπου η «Queen how never was» έπεσε στη μάχη απέναντι στη Vhagar τον πιο ισχυρό δράκο εν ζωή όπου ο Aemond έκαψε και τον αδερφό του τον βασιλιά. Αλλά μεταξύ μας δεν το λες και Game Of Thrones όπου κάθε επεισόδιο ήταν έπος.

Πολλές από τις εξελίξεις του φινάλε ήταν προβλέψιμες, αφήνοντας τους θεατές με την αίσθηση ότι είχαν ήδη δει κάτι παρόμοιο.

Που είναι οι μάχη που μας υποσχεθήκατε και περιμέναμε δυο χρόνια; Στο μαυλό των συντελεστών για μάχη εγώ μια φορά δεν είδα. Που είναι η Ντενέρις που έσκασε εναντίον των Λάντιστερ με τρεις δράκους και άσπρισε το είναι τους; Η αναμενόμενη μεγάλη μάχη, αν και εντυπωσιακή από οπτικής άποψης, δεν κατάφερε να προκαλέσει το συναισθηματικό αντίκτυπο που θα επιθυμούσαν οι δημιουργοί. Ειλικρινά το πιο συναρπαστικό μέρος ήταν ότι η Άλιστερ έβαλε πάλι τα μπλε που συμβολίζουν την εποχή της αθωότητάς της και έβγαλε το πράσινο της βασίλισσας. Τρομερό!

@happierpancake HOTD FINALE SPOILERS: THIS IS NOT A DRILL #houseofthedragon #hotd #houseofthedragonedit #rhaenyratargaryen #alicenthightower ♬ original sound – Skullie

Τα σχόλια των θεατών στα social media και τα φόρουμ είναι ανάμεικτα. Πολλοί εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το φινάλε, ενώ άλλοι υπερασπίζονται τις επιλογές των δημιουργών.

“Ήταν σαν να βιάστηκαν να τελειώσουν τη σεζόν», ενώ ένας άλλος έγραψε «Οι χαρακτήρες δεν συμπεριφέρονταν με λογική», «Η μάχη ήταν όμορφη (των τριών δράκων που αναφέραμε παραπάνω), αλλά δεν με συγκίνησε», έγραψε ένας τρίτος.

Το φινάλε της δεύτερης σεζόν του “House of the Dragon” ήταν μια χαμένη ευκαιρία. Παρόλο που η σειρά έχει πολλά θετικά στοιχεία, το απογοητευτικό τέλος αφήνει μια ανεκπλήρωτη προσδοκία. Μένει να δούμε αν οι δημιουργοί θα μπορέσουν να ανακάμψουν και να προσφέρουν μια τρίτη σεζόν που θα ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς θεατές.

@screenqueen_tv What did you think about S2? 🤔🐉 #houseofthedragon #hotd #hotdreview #houseofthedragonreview ♬ original sound – ScreenQueen | TV & Movie Girly

Tags :

Μοιράσου το ...