Τρία πράγματα που μπορείς να δεις τώρα στο Netflix

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
22 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Επιτέλους Σαββατοκύριακοκαι είναι η κατάλληλη στιγμή για χαλάρωση και λίγο Netflix and chill. Ετοίμασε τα popcorn σου και μην ανησυχείς για την επιλογή ταινίας ή σειράς γιατί εμείς είμαστε εδώ που κάτσαμε και τα είδαμε για να σε γλιτώσουμε από τον κόπο να δεις μια σαχλαμάρα και να χάσεις τον χρόνο σου!

Έχουμε και λέμε

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

The Lyle and Erik Menendez Story θα εξιστορήσει τη διαβόητη υπόθεση και θα μας δημιουργήσει το εξής ερώτημα: Ποια ήταν τα πραγματικά τέρατα; Η εισαγγελία είχε τότε υποστηρίξει ότι τα αδέρφια επεδίωκαν να κληρονομήσουν την οικογενειακή τους περιουσία, ωστόσο οι ίδιοι οι Menendez είχαν ισχυριστεί ότι οι πράξεις τους είχαν ως κίνητρο τον φόβο, εξαιτίας μίας «ολόκληρης ζωής σωματικής, συναισθηματικής και σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς τους». Μέχρι σήμερα, τα αδέρφια παραμένουν ανυποχώρητα στον ισχυρισμό τους, καθώς εκτίουν ποινές ισόβιας κάθειρξης χωρίς τη δυνατότητα αναστολής.

Dungeons and dragons: Honour among the thieves

Παγιδευμένος από έναν διεφθαρμένο άρχοντα, ένας χαρισματικός κλέφτης ξεκινάει, παρέα με μια χούφτα ετερόκλητων χαρακτήρων, την αναζήτηση μιας μυθικής περικεφαλαίας, η οποία θα τον βοηθήσει να εκδικηθεί και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της μονάκριβης κόρης του.

Τurning Point: The Bomb And The Cold War

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, Turning Point: The Cold War and the Bomb (Σημείο Καμπής: Ο Ψυχρός Πόλεμος και η Ατομική Βόμβα), παρακολουθούμε το ράλι πυρηνικού εξοπλισμού μεταξύ ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης καθώς ο Ψυχρός Πόλεμος κλιμακώνεται. 23 χρόνια μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου, προέκυψε στον πλανήτη η -γεμάτη πυρηνικά- Ρωσία του Πούτιν.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας