Netflix: Aνακοινώθηκε η 6η σεζόν του The Crown

POP UP TEAM
/
19 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η 5η σεζόν δεν θα είναι τελικά η τελευταία της δημοφιλούς σειράς της πλατφόρμας.

Αν και η αρχική απόφαση για την επιτυχημένη σειρά The Crown ήταν να ολοκληρωθεί στην πέμπτη σεζόν, το Netflix ανακοίνωσε χθες ακόμη μία. Με μία ανακοίνωση στο Twitter η streaming πλατφόρμα αποκάλυψε πως η σειρά θα ολοκληρωθεί τελικά στην έκτη σεζόν, με τον σεναριογράφο της σειράς, Peter Morgan να δηλώνει πως θέλει να αποδώσει σωστά τον πλούτο και την πολυπλοκότητα της ιστορίας που θέλει να διηγηθεί.

Ξεκαθάρισε όμως πως ο τελευταίος κύκλος του The Crown αν και θα μας φέρει πιο κοντά στη σημερινή εποχή δεν θα εστιάσει στα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο παλάτι του Buckingham. Οι δυο τελευταίες σεζόν θα εστιάσουν στη βασιλική οικογένεια μέχρι και τη δεκαετία του 2000 όχι όμως στους βασιλικούς γάμους ή τον ερχομό της Meghan Markle.

Μετά το τέλος της τέταρτης σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020 η Olivia Colman παραδίδει το στέμμα στην εξίσου υπέροχη Imelda Staunton. Επίσης, η Lesley Manville, η οποία πρωταγωνίστησε στο “Phantom Thread” του Paul Thomas Anderson θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, παίρνοντας τη θέση της Helena Bonham Carter.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved