«The Crown»: Η μοναρχία πάνω απ′ όλα – Δείτε το teaser του 4ου κύκλου

POP UP TEAM
/
23 Αυγούστου, 2020

Με την Έμα Κόριν ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, την Γκίλιαν Άντερσον Μάργκαρετ Θάτσερ και την Ολίβια Κόλμαν βασίλισσα Ελισάβετ.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser διάρκειας περίπου τριάντα δευτερολέπτων για τον 4ο κύκλο (δέκα επεισοδίων) της πολυσυζητημένης σειράς «The Crown» που κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.

Πέραν της Ολίβια Κόλμαν, η οποία ενσαρκώνει τη βασίλισσα Ελισάβετ και της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα -αμφότερες για ακόμη μία σεζόν-, θα δούμε την Γκίλιαν Άντερσον στον ρόλο της Σιδηράς Κυρίας Μάργκαρετ Θάτσερ και την νεαρή Έμα Κόριν, ως Νταϊάνα, στην πρώτη εμφάνιση της πριγκίπισσας στη σειρά, καθώς η βρετανική βασιλική οικογένεια εισέρχεται στη δεκαετία του ’80.

Αλλωστε, το τελευταίο πλάνο του teaser είναι η Lady D ενώ διασχίζει μία αίθουσα των ανακτόρων φορώντας το βαρύτιμο νυφικό της.

Η σειρά του σκηνοθέτη Πίτερ Μόργκαν -που θα ολοκληρωθεί σε έξι σεζόν αντί πέντε- και έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς, ανανεώνει ανά δύο κύκλους το καστ, επιλέγοντας ηθοποιούς σε διαφορετικές ηλικίες προκειμένου η αφήγηση να ταιριάζει με την εξέλιξη της ζωής των πρωταγωνιστών του Οίκου του Ουίνδσορ.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved