Netflix: 5 σειρές που έρχονται τον Σεπτέμβριο

POP UP TEAM
/
27 Αυγούστου, 2020

Η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα, Netflix, έρχεται και τον Σεπτέμβριο με αρκετές προτάσεις και νέες προσθήκες σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ. Το «Criminal: Ηνωμένο Βασίλειο» επιστρέφει με δεύτερη σεζόν, ενώ θα κάνει πρεμιέρα και το «Ratched», το δραματικό πρίκουελ του «Στη Φωλιά του Κούκου» που έχει κεντρική ηρωίδα την αδελφή Ράτσεντ.

Παράλληλα, ο Ρόμπερτ Πάτινσον και ο Τομ Χόλαντ συμπρωταγωνιστούν στο νέο ψυχολογικό θρίλερ «The Devil All The Time» του Netflix, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Donald Ray Pollock που εκδόθηκε το 2011. Όπως το βιβλίο, έτσι και το νέο ψυχολογικό θρίλερ «The Devil All The Time» διαδραματίζεται σε μια πόλη του Οχάιο στην περίοδο ανάμεσα στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Πόλεμο του Βιετνάμ.

Away

Η νέα σειρά του Netflix είναι ένα συναρπαστικό, συγκινητικό δράμα επικών διαστάσεων για τα απίστευτα κατορθώματα του ανθρώπου, αλλά και τις προσωπικές θυσίες που πρέπει να κάνει για να τα πετύχει. Λίγο πριν αναλάβει επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος στην πρώτη αποστολή στον Άρη, η Αμερικανίδα αστροναύτης Έμα Γκριν (Χίλαρι Σουάνκ) πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα αφήσει πίσω τον άντρα της (Τζος Τσαρλς) και την έφηβη κόρη της (Ταλίτα Μπέιτμαν), τη στιγμή που τη χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε. Καθώς το πλήρωμα προετοιμάζεται εντατικά για το ταξίδι του στο διάστημα, οι μεταξύ τους σχέσεις και ο αντίκτυπος της επικείμενης απουσίας τους από τα αγαπημένα τους πρόσωπα πίσω στη Γη περιπλέκονται ολοένα και πιο πολύ. Το «Away», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα 4 Σεπτεμβρίου, δείχνει ότι πολλές φορές, για να φτάσουμε στα αστέρια, πρέπει να αφήσουμε κάτι πίσω μας.

The Duchess

http://youtu.be/UVGxDAGFCNE

Η Κάθριν Ράιαν θα είναι διευθύντρια παραγωγής, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια στην πρώτη της σειρά με σενάριο «Δούκισσα», που έχει θέμα τις δυνατές και προβληματικές επιλογές μιας σύγχρονης “άτακτης” ανύπαντρης μητέρας που ζει στο Λονδίνο. Η κόρη της, η Όλιβ, είναι η μεγαλύτερή της αγάπη και γι’ αυτό σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδί με τον μεγαλύτερο εχθρό της, τον πατέρα της Όλιβ.

Criminal: Ηνωμένο Βασίλειο

Σε ένα ασφυκτικό ανακριτικό δωμάτιο, με τον χρόνο να πιέζει, ερευνητές από το Λονδίνο ανακρίνουν τρεις υπόπτους για φρικτά εγκλήματα. Αυτή η δραματική σειρά ανελέητης καταδίωξης εστιάζει στην έντονη πνευματική σύγκρουση μεταξύ αστυνομικού και υπόπτου. Η αστυνομική σειρά των Τζορτζ Κέι και Τζιμ Φιλντ Σμιθ θα είναι διαθέσιμη στις 16 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Ratched

Από τους Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν, το «Ratched» είναι μια δραματική σειρά με σασπένς που διηγείται την αυθεντική ιστορία της αδελφής Μίλντρεντ Ράτσεντ που εργάζεται σε άσυλο. Το 1947, η Μίλντρεντ φτάνει στη Βόρεια Καλιφόρνια ψάχνοντας για δουλειά σε μια κορυφαία ψυχιατρική κλινική όπου δοκιμάζονται νέα και ανησυχητικά πειράματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Σε μια μυστική αποστολή, η Μίλντρεντ παρουσιάζεται έχοντας την τέλεια εικόνα της αφοσιωμένης αδελφής, αλλά καθώς η κατάσταση εξελίσσεται και η Μίλντρεντ αρχίζει να διεισδύει στο σύστημα ψυχικής υγείας και τους εμπλεκόμενους σε αυτό, η κομψή εικόνα της κρύβει ένα σκοτάδι που γιγαντώνεται και σιγόκαιγε μέσα της, αποκαλύπτοντας ότι τα πραγματικά τέρατα γίνονται, δεν γεννιούνται. Το «Ratched», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα 18 Σεπτεμβρίου, είναι σειρά εμπνευσμένη από τον θρυλικό και αξέχαστο χαρακτήρα της αδελφής Ράτσεντ «Στη Φωλιά του Κούκου» και δημιουργήθηκε από τον Έβαν Ρομάνσκι.

Sneakerheads

sneakerheads

Ο Ντέβιν (Άλεν Μαλντονάντο), ένας πρώην sneakerhead που έγινε μπαμπάς, επιστρέφει στο παιχνίδι άδοξα, αφού την πατάει συμμετέχοντας στην κομπίνα για γρήγορο κέρδος του παλιού του φίλου Μπόμπι (Άντριου Μπάτσελορ). Απεγνωσμένος να πάρει τα χρήματά του πίσω, προτού αντιληφθεί η γυναίκα του ότι ξανάρχισε το ποτό, ο Ντέβιν ζητά βοήθεια από μια ετερόκλητη ομάδα που λατρεύει κι αυτή τα παπούτσια για να βρουν μαζί σε όλο τον κόσμο τα άπιαστα «Zeros», τα απόλυτα σπάνια αθλητικά παπούτσια. Στο «Sneakerheads», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα 25 Σεπτεμβρίου, πρωταγωνιστούν οι Άλεν Μαλντονάντο, Άντριου Μπάτσελορ, Τζερνέστ Κορτσάντο, Μάθιου Τζόστεν, Γιάνι Κινγκ Μοντσίν, Τζάστιν Λι και Άζα Έβανς.

 

Με πληροφορίες από ethnos

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved