Netflix: Η νέα υπηρεσία για να δεις σειρές και ταινίες χωρίς συνδρομή

POP UP TEAM
/
13 Σεπτεμβρίου, 2020

Η νέα υπηρεσία Watch-Free του Netflix περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αγαπημένες μας παραγωγές του.

Το Netflix έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τώρα όμως αφορούσε μόνο όσους μπορούσαν να διαθέσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνουν συνδρομητές στην πλατφόρμα. Πλέον, το Netflix διαθέτει μια σειρά από τίτλους που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσει λογαριασμό και γίνει συνδρομητής. Απλά πατάει το play και βλέπει!

Πρόκειται αποκλειστικά για πρωτότυπες, δικές του παραγωγές σε σειρές και ταινίες. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τις σειρές η δωρεάν θέαση αφορά μόνο το πρώτο επεισόδιο (αν θες να δεις της συνέχεια, πρέπει να γίνεις συνδρομητής).

Οι ταινίες όμως που υπάρχουν στη σχετική λίστα διατίθενται ολόκληρες δωρεάν -με τη μόνη διαφορά ότι υπάρχει μια διαφήμιση διάρκειας 30 δευτερολέπτων (την οποία μπορείς να παραλείψεις κάνοντας την επιλογή “skip”) και ένα “κουμπί” που προτρέπει σε εγγραφή στην πλατφόρμα, στην αρχή και το τέλος του προγράμματος.

Οι ταινίες που υπάρχουν στη λίστα του Watch-free

– Με τα Μάτια Κλειστά (Bird box),

– Οι Δύο Πάπες (The Two Popes)

– Πρόσκληση για Φόνο (Murder Mystery).

Σε ό,τι αφορά τις σειρές, αυτή τη στιγμή διατίθενται τα πρώτα επεισόδια των Stranger Things, Ελίτ, Αρχηγός από Κούνια, Όταν μας Βλέπουν, Γκρέις και Φράνκι και ο ¨Έρωτας είναι Τυφλός, καθώς και του ντοκιμαντέρ Ο Πλανήτης Μας.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για τον πρώτο μήνα -όπως συνέβαινε παλιά- η υπηρεσία Watch-Free είναι ένας τρόπος να καταφέρει να πλατφόρμα να τραβήξει το ενδιαφέρον τηλεθεατών που θα μπορούσαν δυνητικά να γίνουν συνδρομητές του.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία ή αν θα προστεθούν και νέοι τίτλοι σε αυτούς που μπορεί ήδη να παρακολουθήσει κάποιος δωρεάν.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved