The Crown: Η 4η σεζόν μέσα από μια σειρά φωτογραφιών του Netflix

POP UP TEAM
/
2 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το Netflix μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από την επικείμενη σεζόν.

Η τέταρτη σεζόν του The Crown υπόσχεται να καλύψει τη σχέση της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Camilla Parker Bowles θα λείπει από τη γενικότερη εικόνα.

Σε μία από τις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε το Netflix, ο διακαής πόθος του Κάρολου (η Emerald Fennell στη σειρά) και η μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας (που την ενσαρκώνει η Emma Corrin) έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και φαίνεται ότι η Camilla κρατά το χέρι της Diana ή απλά θαυμάζει το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Το επερχόμενο κεφάλαιο θα δείξει τον Κάρολο και την Diana να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, αλλά και τα αυξανόμενες ρωγμές της σχέσης τους. Στην πραγματική ζωή, παρόλο που ο Κάρολος και η Camilla χώρισαν στις αρχές της δεκαετίας του ’70, σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους αναζωπυρώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, παρόλο που ήταν και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά. Σε συνέντευξη σχετικά με το θέμα στο BBC, η Diana είχε πει τη διάσημη ατάκα: “Υπήρχαν τρεις από εμάς σε αυτόν τον γάμο, οπότε είχε κάπως πολύ κόσμο”.

Η Camilla υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Andrew Parker Bowles, το 1995. Ο Charles και η Diana ολοκλήρωσαν το διαζύγιό τους το 1996. Περίπου μια δεκαετία αργότερα, ο Κάρολος και η Camilla δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, με αποκορύφωμα τον γάμο τους το 2005, μετά τον οποίο η νέα σύζυγος του πρίγκιπα πήρε τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης.

Ο Josh O’Connor, ο οποίος παίζει τον πρίγκιπα Κάρολο, προειδοποίησε ότι ο χαρακτήρας του μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής στην 4η σεζόν. “Είναι μια εκδοχή του χαρακτήρα με περισσότερα ελαττώματα … κάποιος που έχει αδικηθεί πολλές φορές και έχει κολλήσει σε έναν γάμο όπου νιώθει αρκετές στιγμές δυσαρεστημένος” είχε πει στο Vanity Fair.

 http://youtu.be/Y4nEquUuKz0

 

 Με πληροφορίες από esquire 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved