Regé-Jean Page: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον 30χρονο ηθοποιό από το Bridgerton

POP UP TEAM
/
13 Ιανουαρίου, 2021

Πού αλλού έχεις δει τον 30χρονο ηθοποιό για τον οποίο μιλάνε όλοι τώρα.

Η σειρά Bridgerton είναι η νέα μεγάλη επιτυχία του Netflix. Παρόλο που είναι γεμάτη με υπέροχα κοστούμια και όμορφα πρόσωπα, αναμφισβήτητα ένας είναι ο πρωταγωνιστής που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις: ο Regé-Jean Page που υποδύεται τον Simon Basset, Δούκα του Hastings. Η περίπλοκη σχέση του με τη Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) μαγνήτισε τα βλέμματα 63 εκατομμυρίων συνδρομητών της πλατφόρμας που αφού είδαν το ένα μετά το άλλο τα 8 επεισόδια της σειράς αναμένουν τώρα με αγωνία το δεύτερο κύκλο (διάβασε εδώ όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμή για αυτόν).

Στο μεταξύ, ας μάθουμε περισσότερα για τον σέξι Βρετανό ηθοποιό:
Ο Regé-Jean Page γεννήθηκε το 1990 στη Χαράρε, την πρωτεύουσα της Ζιμπάμπουε. Η μητέρα του είναι νοσοκόμα, αφρικανικής καταγωγής και ο πατέρας του Βρετανός ιεροκήρυκας. Μετακόμισε στο Λονδίνο σε ηλικία 14 ετών. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του, η οικογένειά του είναι σκορπισμένη σε όλη την υφήλιο και έχει συγγενείς στη Ν. Αφρική, την Αυστραλία, τη Σουηδία, την Καραϊβική και τη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Μιας και το όνομά του είναι το ίδιο πολυπολιτισμικό με τον ίδιο, ο ίδιος ανέλαβε να εξηγήσει μέσω Twitter πώς ακριβώς προφέρεται:

Έχει έναν αδερφό, με τον οποίο όταν ήταν έφηβοι είχαν φτιάξει μια μπάντα και έπαιζαν πανκ. “Γράφαμε δυνατά, θυμωμένα τραγούδια στην κιθάρα και ουρλιάζαμε, έχοντας τα μαλλιά μας βαμμένα σε διάφορα χρώματα”, έχει πει σε συνέντευξή του για εκείνη την εποχή. 

Σπούδασε στο Drama Centre του Λονδίνου από όπου αποφοίτησε το 2013. Πρόκειται για μια φημισμένη σχολή υποκριτικής όπου έχουν φοιτήσει επίσης οι Pierce Brosnan, Gemma Chan, Luke Evans, Emilia Clarke και Colin Firth.

Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που τον πρόσεξες, όμως πιθανότατα δεν είναι η πρώτη φορά που τον είδες στην οθόνη. Ο Regé-Jean Page έχει υποδυθεί τον Captain Khora στην ταινία του 2018 Φονικές μηχανές (Mortal Engines).

Έχει επίσης κάνει ένα πέρασμα κι από την ταινία του Harry Potter Οι Κλήροι του Θανάτου Ι.

 Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τη Shonda Rhimes, αφού είχε υποδυθεί τον Leonard Knox στη σειρά For the People που είχε προβληθεί στο ABC (αυτή την εποχή προβάλλεται στο Fox Life).

 http://youtu.be/6o6K76LMGNk

Το 2016 συμμετείχε στη σειρά του History Channel, Roots, που αποτελεί remake της ομώνυμης μίνι σειράς του 1977.

 http://youtu.be/Claw7GL1-FY

Τέλος, τον περασμένο Οκτώβριο ανέβηκε στο Amazon Prime η ταινία Sylvie’s Love, όπου συμμετέχει.

Χάρη στην απήχηση που είχε ως Simon Basset στο Bradgerton, το όνομά του συζητιέται ακόμα και για το ρόλο του επόμενου James Bond. Το σίγουρο είναι ότι δείχνει πολύ ωραίος με κοστούμι.

 

 

Με πληροφορίες από madame figaro

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved