Η πανέμορφη κόρη του Bono των U2 πρωταγωνιστεί σε σειρά του Netflix

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ
/
1 Μαρτίου, 2021

Με πατέρα τον frontman των U2, η Eve Hewson δε θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλο μονοπάτι πέρα από το καλλιτεχνικό.

Η νεαρή πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός γεννήθηκε στο Δουβλίνο στις 7 Ιουλίου του 1991 και σπούδασε στη Νέα Υόρκη όπου και κατοικεί.

NINTCHDBPICT000191847670

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2008 παίζοντας στην ταινία ‘The 27 Club’ και αργότερα απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Marian στο ‘Robin hood’ πλάι στον Taron Egerton και τον Jamie Foxx.
Στη σειρά «The Luminaries» που έκανε πρεμιέρα στο Starz στις 14 Φεβρουαρίου, υποδύεται μια νεαρή γυναίκα από την Αγγλία που ταξιδεύει στη Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Behind Her Eyes» έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Φεβρουαρίου και έχει ήδη αγαπηθεί από πολύ κόσμο καθώς δέχεται καλές κριτικές.

http://youtu.be/c4LtoWQaLxk

Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του 2017 της Σάρα Πίνμπορο, ένα μυθιστόρημα, το οποίο η εκδοτική εταιρεία Flatiron Books με το hashtag «#WTFthatending» (What did you think of Behind Her Eyes’ ending; – Ποια είναι η άποψή σας για το τέλος του Behind Her Eyes.

Το μόνο που μπόρεσε να αποκαλύψει για τον ρόλο είναι ότι υποδύεται την Αντέλ παραμελημένη σύζυγο ενός ψυχιάτρου που ξεκινά μία σχέση με τη γραμματέα του.

«Ήταν πολύ, πολύ ικανοποιητικό που υποδύθηκα την Αντέλ. Υπήρχαν τόσα πολλά επίπεδα και περιπλοκές και ήταν συναρπαστικό. Κάθε μέρα, κάθε σκηνή, γινόταν και πιο συναρπαστική» ανέφερε η ηθοποιός στο Vogue.
Σχεδόν εξίσου ευχάριστη ήταν η γκαρνταρόμπα της πρωταγωνίστριας και τα μαλλιά της, το καρέ κούρεμα.

eve hewson index

Η Ιβ Χιούσον σύμφωνα με το ΑΠΕ, προσέλκυσε την προσοχή πρώτη φορά με τον ρόλο της στη σειρά του Cinemax 2014-2015 του Στίβεν Σόντενμπεργκ The Knick.

 

Με πληροφορίες από το in.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved