American Horror Story: Δείτε το teaser του spin-off της σειράς

POP UP TEAM
/
8 Μαρτίου, 2021

«Θα παρουσιαστούν 16 αυτοτελή επεισόδια που θα εξερευνήσουν μύθους τρόμου, θρύλους και παραδόσεις»

American Horror Stories: Η δημοφιλής σειρά τρόμου «American Horror Story» του Ράιαν Μέρφι αποκτά spin-off – Δείτε το teaser
Το 2011, οι παραγωγοί, σκηνοθέτες και σεναριογράφοι Ράιαν Μέρφι («Glee», «Pose», «The Politician», «Ratched» κ.α.) και Μπραντ Φάλτσουκ («Glee», «Nip/Tuck» κ.α.) συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του «American Horror Story», μιας τηλεοπτικής ανθολογίας τρόμου για το δίκτυο FX. 

Κάθε σεζόν της πρωτότυπης μίνι-σειράς αποτελείται μια διαφορετική ομάδα χαρακτήρων, σκηνικών και μια ιστορία με τη δική της αρχή, μέση και τέλος. Μάλιστα, μερικές από τα στοιχεία στην πλοκή βασίζονται εν μέρει σε αληθινά γεγονότα. Κι αυτός είναι ένας από τους παράγοντες για τον οποίο η σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Ένας δεύτερος είναι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν κατά τη διάρκεια των 9 σεζόν: από την Τζέσικα Λανγκ, τον Ντένις Ο’ Χερ και τη Σάρα Πόλσον, μέχρι την Κάθι Μπέιτς και την Lady Gaga.

Τώρα, η σειρά αποκτά και spin-off με τίτλο «American Horror Stories» στο οποίο δημιουργός θα είναι πάλι ο Ράιαν Μέρφι και από ότι βλέπουμε σε ένα πρώτο αποσπασματικό βίντεο που κυκλοφόρησε, ο τρόμος είναι και πάλι πυρήνας του καινούργιου show. Στο teaser που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της 78ης τελετής απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, πρωταγωνιστεί η Σάρα Πόλσον, δεν υπάρχουν νέα πλάνα παρά μόνο στιγμιότυπα από παλιά επεισόδια.  

Πολύ πριν την κυκλοφορία του ολιγόλεπτου βίντεο, ο δημιουργός αποκάλυψε στο Twitter μερικές πληροφορίες εξηγώντας ότι «θα παρουσιαστούν 16 ωριαία αυτοτελή επεισόδια που θα εξερευνήσουν μύθους τρόμου, θρύλους και παραδόσεις. Σε πολλά από τα επεισόδια θα συμμετάσχουν πρόσωπα που γνωρίζετε και αγαπάτε».

Επιπλέον, η Σάρα Πόλσον δήλωσε κατά τη διάρκεια προώθησης της νέας σειράς του Ράιαν Μέρφι «Ratched» που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ότι θα σκηνοθετήσει ένα από τα επερχόμενα επεισόδια του American Horror Story spin-off.

 

 

 

 Με πληροφορίες από Athens voice.gr  

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved