Lucifer Update: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής της 5ης σεζόν

POP UP TEAM
/
30 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Επιτέλους, ξέρουμε πότε θα συνεχιστεί η σειρά!

Περιμένουμε τόσο καιρό. Βρισκόμαστε εν αναμονή των νέων επεισοδίων και κάνουμε εικασίες σχετικά με το πού μπορεί να πάει η πλοκή από το σημείο που μας άφησε. Έναν Lucifer να αφήνει την Chloe και να κατεβαίνει στην κόλαση κι εμάς να μην έχουμε ιδέα για το αν σκοπεύει να το κάνει μόνιμο ή να γυρίσει πίσω -Φυσικά, πιστεύουμε κι ελπίζουμε το δεύτερο-.

Είχε περάσει πολύς καιρός, όμως, από τότε που είχαμε το οποιοδήποτε νέο σχετικά τα νέα επεισόδια της σειράς. Το μόνο που γνωρίζαμε είναι ότι αυτά θα βγουν σε δύο μέρη κι ότι μάλλον η προβολή ήταν κοντά, λαμβάνοντας υπόψιν ένα tweet πριν μερικό καιρό που ρωτούσε αν νιώθαμε τις φλόγες της κόλασης να μας πλησιάζουν. Συν το ότι κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες περί ανανέωσης για 6η σεζόν, κάτι που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε καν ως σενάριο.

licif

Η μεγάλη ώρα έφτασε και δεν κάνουμε καμία πλάκα. Το Netflix επιτέλους αποφάσισε να μας πει πότε θα δούμε λίγο Luci στις ζωές μας και η ετυμηγορία είναι πράγματι πολύ κοντά. Τόσο που, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε ένα λίγο πιο ενδιαφέρον καλοκαίρι από αυτό που φανταζόμασταν.

Η διάσημη πλατφόρμα αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος της 5ης σεζόν στις 21 Αυγούστου και νιώσε ελεύθερη να ενθουσιαστείς.

http://youtu.be/G4n4rL5tJpc

 

Με πληροφορίες από queen

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved