Αποκάλυψη για “Τα Φιλαράκια”: To αληθινό ειδύλλιο «Ρέιτσελ» και «Ρος»- «Ήμουν τρελά ερωτευμένος με την Τζεν»

POP UP TEAM
/
28 Μαΐου, 2021

Οι Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ παραδέχθηκαν στο «Friends Reunion» ότι η ερωτική χημεία μεταξύ των χαρακτήρων που υποδύονταν ήταν αληθινή.

Eσείς γνωρίζατε πως η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer θα μπορούσαν να είχαν καταλήξει μαζί και στη ζωή; Η έκδηλη χημεία που βλέπαμε ανάμεσα στους χαρακτήρες των «Rachel» και «Ross» στη σειρά «Friends» δεν ήταν τυχαία, αφού όπως εξομολογήθηκαν στον James Corden και στο Reunion επεισόδιο, είχαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

«Στην πρώτη σεζόν, ήμουν τρελά ερωτευμένος με τη Jen. Σε ένα σημείο, ήμαστε και οι δύο ερωτευμένοι. Αλλά ήταν σαν δύο πλοία που απλά περνούσαν, γιατί ο ένας από τους δύο πάντα ήταν σε σχέση και δεν περάσαμε ποτέ τα όρια. Το σεβαστήκαμε αυτό» είπε ο Schwimmer, με τον Matt LeBlanc, τηλεοπτικό Joey, να απαντά περιπαικτικά «Ανοησίες!».

Στη συνέχεια, η Aniston μοιράστηκε μια συνομιλία που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της για το πρώτο τους φιλί, λέγοντας πως θα είναι κρίμα η πρώτη τους φορά να συμβεί στην εθνική τηλεόραση, όπως πράγματι και έγινε. «Έτσι, βάλαμε όλη μας τη λατρεία και την αγάπη μας στον Ross και τη Rachel», δήλωσε η ηθοποιός.

Ο Schwimmer πάλι θυμάται ότι πολλές φορές κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων οι δυο τους θα κάθονταν μαζί αγκαλιά, σε σημείο που θα τους έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ. «Πώς γίνεται κανείς να μην το ήξερε;», αναρωτήθηκε ο ηθοποιός, με την Courteney Cox να απαντά πως όλοι το γνώριζαν, όμως εντέλει καλύτερα που δεν ευοδώθηκε, καθώς αν τελικά το είχαν προσπαθήσει και δεν τους έβγαινε, θα δημιουργούσε πρόβλημα στη σειρά.

Μπορεί, λοιπόν, ο Ross και η Rachel να κατέληξαν μαζί στη σειρά, έχοντας αποκτήσει την κόρη τους Emma. Αλλά στην πραγματικότητα ο Schwimmer παντρεύτηκε το 2010 την καλλιτέχνιδα Zoe Buckman, από την οποία χώρισε το 2017, έχοντας αποκτήσει μία κόρη μαζί ενώ η Aniston, από το 2000 μέχρι το 2005 ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt και αργότερα με τον Justin Theroux, από τον οποίο χώρισε ύστερα από 2 χρόνια γάμου και συνολικά 7 χρόνια σχέσης.

Δείτε σκηνές από το «Friends Reunion»:

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved