Ο Martin Scorsese θα σκηνοθετήσει τη νέα διαφήμιση της Chanel με τον Timothée Chalamet

©Instagram/tchalamet
BETH TSALIKI
/
20 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Timothée Chalamet συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Martin Scorsese για μια ολοκαίνουργια διαφήμιση της Chanel.

Τα γυρίσματα του  διαφημιστικού σποτ πραγματοποιούνται στην Νέα Υόρκη, με τον ηθοποιό να παίρνει τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σκορσέζε ενώ φοράει ένα λευκό φανελάκι. Αυτή είναι η δεύτερη διαφήμιση που ο σκηνοθέτης έχει σκηνοθετήσει για την εταιρεία μόδας, έχοντας δημιουργήσει τη διαφήμιση Bleu de Chanel το 2010, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Gaspard Ulliel και Ingrid Sophie Schram.

Παράλληλα, η τελευταία ταινία του Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon», πρόκειται να εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Καννών του 2023. Η πλοκή του επικεντρώνεται σε μια σειρά δολοφονιών που διαπράχθηκαν στην Οκλαχόμα στο Osage Nation κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920,  μετά την ανακάλυψη πετρελαίου σε γη των αυτοχθόνων. Η υπόθεση εστιάζει στην τραγική ιστορία της Mollie Burkart, μιας πλούσιας Ινδιάνας. Ο Σκορσέζε στην ταινία αυτή επανενώνεται με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Το «Killers of the Flower Moon»  προστίθεται σε άλλες πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες που εμφανίζονται στο φεστιβάλ, όπως η ταινία του Wes Anderson, «Asteroid City», το «The Old Oak» του Ken Loach και το «The Zone of Interest» του Jonathan Glazer. Συμπεριλαμβάνονται και οι ταινίες του Hollywood, «Indiana Jones and the Dial of Destiny» και το «Elemental» της Pixar.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη διαφήμιση Bleu de Chanel του 2010, σε σκηνοθεσία Martin Scorsese, παρακάτω:
http://www.youtube.com/watch?v=oG-nnDlnWrA&embeds_euri=https%3A%2F%2Ffaroutmagazine.co.uk%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=CHANEL

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved