Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λανσάρει τα πιο trendy παπούτσια που είχε φορέσει στο Sex and the City

POP UP TEAM
/
27 Φεβρουαρίου, 2020

To Sex and the City είναι η σειρά που λάτρεψαν οι γυναίκες όπου και αν προβλήθηκε ξανά και ξανά. Και η αγάπη της ηρωίδας της σειράς για τα παπούτσια αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Όπως ήταν λογικό, κάποια στιγμή η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να κερδίσει χρήματα μέσα από αυτή την αγάπη και δημιούργησε το δικό της brand παπουτσιών το οποίο γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, στη συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 έχει συμπεριλάβει και ένα ζευγάρι πέδιλα που είναι εμπνευσμένο από ένα συγκεκριμένο λουκ της Κάρι Μπράντσο στη σειρά.

Πρόκειται για την εμφάνισή της στο επεισόδιο με τίτλο “Escape from New York” όταν οι τέσσερις κολλητές ετοιμάζονται για ταξίδι στο Λος Άντζελες όπου η πρωταγωνίστρια εμφανίζεται με ένα mini ασύμμετρο φόρεμα και ένα ζευγάρι πέδιλα Christian Louboutin που έχουν μια ιδιαιτερότητα: Το ένα είναι κίτρινο – χρυσό metallic και το δεύτερο φούξια metallic.

Η ίδια η Πάρκερ ανέβασε την συγκεκριμένη εμφάνιση από τη σειρά στο instagram για να λανσάρει τα νέα πέδιλα.

Τα mis-matched sandal κυκλοφορούν ως ζευγάρι και θα γίνουν μεγάλη τάση.

Eξηγώντας πώς αποφάσισε τότε να φορέσει δύο διαφορετικά χρώματα, η Πάρκερ είχε πει σε συνέντευξή της ότι ήταν μία κοινή απόφαση ανάμεσα στην ίδια και την στιλίστρια της καθώς τους άρεσαν και τα δύο χρώματα στα παπούτσια και δεν ήξεραν ποιο από τα δύο να επιλέξουν

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved