Stella McCartney: Το οικολογικό μήνυμα της επίδειξής της στο Paris Fahsion Week

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
5 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Στέλλα Μακάρτνεϊ υποδέχθηκε το κοινό της σε ένα τεράστιο θερμοκήπιο σε πάρκο του Παρισιού, όπου παρουσίασε τη συλλογή της για τον επόμενο χειμώνα, ρούχα φτιαγμένα από ανακυκλωμένο μαλλί, νάιλον, βαμβάκι και πολυεστέρα, υπό το λαμπερό φως του ήλιου.

Εικόνες παγόβουνων που λιώνουν προβάλλονταν σε οθόνες την ώρα που η φωνή της ηθοποιού Ολίβιας Κόλμαν ακουγόταν μαζί με τη μουσική επένδυση, αναπαριστώντας τη Μητέρα Γη και θέτοντας το ερώτημα: «τι θα μείνει από εμένα, έπειτα από εσένα;».

Μοντέλα περπατούσαν αποφασιστικά κατά μήκος της πασαρέλας, παρουσιάζοντας άνετα κοστούμια με έντονους ώμους και χαμηλοκάβαλα παντελόνια, μεταξωτά φορέματα κομμένα ασύμμετρα, καπαρντίνες με εφέ δέρματος που είχαν φτιαχτεί από υλικό με βάση το μήλο και τεράστια παλτό – κάπες με μάλλινα πατσγουόρκ.

Μετά την επίδειξη, η Μακάρτνεϊ πόζαρε στο πλευρό προσκεκλημένων της, μεταξύ άλλων του πατέρα της Πολ ΜαΚάρτνεϊ και του Ρίνγκο Σταρ, του μοντέλου Πάρις Τζάκσον και της ηθοποιού Σαρλότ Ράμπλινγκ, προτού χαιρετίσει τους δημοσιογράφους.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved