Αποκάλυψη: Η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε- Ποιοι την έκαναν να σιωπήσει

POP UP TEAM
/
10 Ιουνίου, 2021

Ποιοι έκλεισαν το στόμα της Μέριλιν Μονρόε, για να μην δημοσιοποιήσει μυστικά σχετικά με τις σχέσεις της με τους Κένεντι.

Ένα νέο αποκαλυπτικό βιβλίο, αποκαλύπτει ότι ο Φρανκ Σινάτρα πίστευε ακράδαντα ότι η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε.

Η διάσημη ηθοποιός και σύμβολο του σεξ, Μέριλιν Μονρόε, βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών τον Αύγουστο του 1962, αλλά το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο θρύλος της Rat Pack (της διάσημης ομάδας ηθοποιών και performer) πίστευε ότι ο θάνατός της συνδεόταν με τις γνωστές σχέσεις της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Φ. Κένεντι και τον αδελφό του, Μπόμπι.

Ποιοι της έκλεισαν το στόμα
Στο βιβλίο με τίτλο “Sinatra And Me: In The Wee Small Hours”, ο πρώην μάνατζερ, μουσικός, τραγουδιστής, βραβευμένος κινηματογραφικός παραγωγός και στενός φίλος του Φρανκ Σινάτρα, Τόνι Οπεντισάνο ισχυρίζεται: “Ο Φρανκ πίστευε ότι δολοφονήθηκε και δεν το ξεπέρασε ποτέ”.

Η Μέριλιν Μονρόε έμενε στο Cal Neva Lodge πριν από το θάνατό της, εν μέρει ιδιοκτησία του Σινάτρα και στο βιβλίο υποστηρίζεται ότι ήταν εκεί με τον πρώην σύζυγό της, τον θρύλο του μπέιζμπολ Τζο ΝτιΜάτζιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Independent, η Μονρόε επρόκειτο να δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με το βιβλίο, θα ανακοίνωνε την επανασύνδεσή της με τον ΝτιΜάτζιο.

Η ηθοποιός πέθανε πριν από τη διοργάνωση της συνέντευξης Τύπου και στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Φρανκ Σινάτρα πίστευε ότι την έκαναν να σιωπήσει λόγω του φόβου ότι θα χρησιμοποιούσε την εκδήλωση για να δημοσιοποιήσει μυστικά σχετικά με τις σχέσεις της με τους Κένεντι.

Ο Τόνι Οπεντισάνο γράφει: “Ο Φρανκ πίστευε ότι αν δεν είχε ανακοινωθεί η συνέντευξη Τύπου, θα ζούσε πολύ περισσότερο”.

Στο βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε σε συνέχειες στο People, αναφέρεται ότι στον Φρανκ Σινάτρα ειπώθηκε από πηγές ότι στη δολοφονία της “είχαν εμπλοκή ο Ρόμπερτ Κένεντι ή η μαφία”.

Η Μέριλιν Μονρόε πέθανε σε ηλικία 36 ετών. Ο Φρανκ Σινάτρα πέθανε από καρδιακή προσβολή το 1998 σε ηλικία 82 ετών.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved