«Ζω ένα όνειρο»: Ποια είναι η Μαργαρίτα που έγινε η πρώτη γυναίκα MasterChef στην Ελλάδα

POP UP TEAM
/
10 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η 27χρονη σεφ από τη Μυτιλήνη είχε αναδειχθεί ήδη νικήτρια στην καρδιά του κόσμου.

Το φαβορί του MasterChef 5, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έγινε η πρώτη γυναίκα νικήτρια του ελληνικού. Η 27χρονη σεφ, που ξεπέρασε στη βαθμολογία τον Διονύση Σαρακίνη στο μεγάλο τελικό, δήλωσε «πάρα πολύ χαρούμενη, τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Ζω ένα όνειρο».

Η Μαργαρίτα κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο για τη μαγειρική αλλά και για τη ζεστή προσωπικότητά της και όπως επιβεβαιώνουν όλοι οι φίλοι της, είναι αυτό που φαίνεται στην οθόνη, δεν προσποιείται κάτι διαφορετικό. Τη γνωρίζουμε όμως γι’ αυτήν;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλονή της Μυτιλήνης, που φημίζεται για τις σαρδέλες της και άλλες τοπικές, εκλεκτές πρώτες ύλες μαγειρικής. Η μητέρα της κατάγεται από τη Ρωσία. «Δεν ήθελα να έρθω με μια συγκινητική ιστορία για να με αγαπήσει ο κόσμος. Τα άσχημα και τα δύσκολα δεν ήθελα ούτε να τα πω ούτε να τα δείξω» σχολίασε στην εκπομπή η νέα, έξυπνη γυναίκα που απέφυγε την παγίδα του μελό.

Η Μαργαρίτα, αφού σπούδασε μαγειρική και ζαχαροπλαστική, έζησε και εργάστηκε για χρόνια στο εξωτερικό, όπου όπως αποκάλυψε στην οντισιόν της, στη Νορβηγία δούλεψε σε ένα εστιατόριο κάτω από το νερό, στο οποίο είχε στείλει το βιογραφικό της, ενθουσιασμένη, προτού καν ανοίξει. Τελικά όμως επέστρεψε στην Ελλάδα για να βρίσκεται κοντά στο σύντροφό της, Χρήστο Καλομοίρη και pastry chef, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια. Μάλιστα έχει αποκαλύψει ότι τα χρήματα του Silver Award, που κέρδισε στο Master Chef, θα τα διαθέσει στα έξοδα του γάμου τους.

http://youtu.be/qHQao_mPOlQ

«Δεν το παρατούσε ποτέ» είπε μια παιδική φίλη της, η Ελπίδα, στη «Φωλιά των Κου Κου», προσθέτοντας: «Αγαπάει αυτό που κάνει και το βλέπουμε. Στο σχολείο ήταν σκανταλιάρα και πάντα δεν διάβαζε και η μαμά της της έλεγε “διάβαζε για να προκόψεις στη ζωή”. Τώρα η μαμά της ζει ένα όνειρο».

Ακόμα και να μην κέρδιζε στον τελικό, για τους τηλεθεατές θα ήταν ούτως ή άλλως η μεγάλη νικήτρια. Αλλά οι υποστηρικτές της επεκτείνονταν και στον κόσμο της μαγειρικής, φυσικά, με τον Άκη Πετρετζίκη να δηλώνει, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter: «Ο λαός απαιτεί Μαργαρίτα entry free».

Δείτε το συγκινητικό σμίξιμο της Μαργαρίτας με τον Χρήστο στο πλατό του MasterChef:

http://youtu.be/pfqhJ3TLU54

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved