ΗΠΑ: Γυναίκα συνελήφθη επειδή υποδυόταν την 13χρονη κόρη της στο σχολείο

POP UP TEAM
/
10 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μια μητέρα από το Τέξας συνελήφθη επειδή φέρεται να υποδύθηκε την 13χρονη κόρη της για σχεδόν μια ολόκληρη μέρα πηγαίνοντας στο γυμνάσιό της.

Η Κέισι Γκαρσία, 30 ετών, φέρεται να μπήκε σε σχολείο στο San Elizario ντυμένη ως έφηβη, με μάσκα, κουκούλα και σακίδιο για να αποδείξει τη χαλαρή ασφάλεια στα σχολεία, σύμφωνα με τα βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, κατά τη διάρκεια της ημέρας κανείς δεν παρατήρησε ότι δεν ήταν η κόρη της, η Τζoύλι, μέχρι την έβδομη ώρα στο τέλος της σχολικής ημέρας, όπως είπε η ίδια.

«Ήμουν εδώ όλη μέρα, πρόσωπο με πρόσωπο με καθηγητές» είπε σε ένα από τα βίντεο.

Το βίντεο δείχνει ότι περπατά σε ένα σχολικό διάδρομο με αθλητικά, ενώ φαίνεται να χαιρετά και τον διευθυντή, ο οποίος δεν έχει ιδέα ότι πρόκειται για ενήλικη γυναίκα και όχι παιδί.

Σε άλλο σημείο, στα βίντεο, κάθεται στις τάξεις, τρώει το μεσημεριανό της στην καφετέρια χωρίς μάσκα και μιλά με άλλα παιδιά του σχολείου. Για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν ότι την επίπληξε ένας καθηγητής, επειδή χρησιμοποιούσε το κινητό της.

Η ίδια είπε ότι έβαψε τα μαλλιά της γιατί η κόρη της έχει πιο ανοιχτά μαλλιά και όταν έφτασε στο σχολείο της ζήτησαν τον αριθμό της ταυτότητάς της, που έχει κάθε μαθητής. Τον έδωσε, υπέγραψε και προχώρησε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά.

Ωστόσο η πρωτοβουλία της πήρε άλλη τροπή, όταν την κατάλαβαν, καθώς ειδοποιήθηκαν οι αρχές και η γυναίκα συνελήφθη.

http://youtu.be/a_5T-qVHgkE

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved