Ξάδελφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: Οι Αρβύλες γνώριζαν – «Η οικογένεια αισθάνεται αηδία» αναφέρει

POP UP TEAM
/
9 Φεβρουαρίου, 2022

 Ξάδερφός του και στενός συνεργάτης του αδερφού του Στάθη Παναγιωτόπουλο υποστηρίζει ότι οι άλλοτε συνεργάτες του Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν τι έκανε.

Λίγες ώρες πριν ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα κάτσει στο εδώλιο για την υπόθεση του revenge porn, ο ξάδερφός του και στενός συνεργάτης του αδερφού του μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στην οικογένεια και στους πρώην συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του. Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μην μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα» τόνισε.

Στη συνέχεια, αφού είπε πως ο αδερφός του Στάθη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνεργάτης του, ξεκαθάρισε: «Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας τη μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον τον στηρίζουν και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου».

Αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Σημειώνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών, μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα. Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

http://youtu.be/HiV7vdITxA0

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved