Άμπερ Χερντ: Δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση των 10 εκατ. δολαριών που όρισε το δικαστήριο

POP UP TEAM
/
3 Ιουνίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Άμπερ Χερντ: Η δικηγόρος της υποστηρίζει ότι η ηθοποιός δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση που όρισε το δικαστήριο μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Ντεπ.

Η Άμπερ Χερντ αδυνατεί να πληρώσει το ποσό των 10 εκατ. δολαριών που όρισε το δικαστήριο ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, μετά το τέλος της δικαστικής τους διαμάχης. Η Άμπερ Χερντ καλείται να καταβάλει το ποσό στον πρώην σύζυγό της, καθώς κρίθηκε ένοχη για τη συκοφαντική του δυσφήμιση μέσα από άρθρο της το 2018 στην ηλεκτρονική έκδοση της The Washington Post.

Η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ ανέφερε ότι τα ιατρικά αρχεία της ηθοποιού αποκρύφτηκαν και δεν είχε την ευκαιρία να πει στους ενόρκους ότι το βρετανικό δικαστήριο διαπίστωσε πως ο Ντεπ διέπρεξε «τουλάχιστον 12 πράξεις ενδοοικογενειακής βίας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίησης». Στη συνέχεια είπε ότι το μεγάλο ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην υπόθεση έπαιξε σημαντικό ρόλο και ευνοούσαν σε μεγάλο βαθμό τον Ντεπ, απαξίωναν τη Χερντ και αυτό επηρέασε το αποτέλεσμα της δίκης.

Οι επτά ένορκοι, αφού συνεδρίασαν επί 13 ώρες, δικαίωσαν τον Ντεπ σε τρία από τα σημεία της αγωγής του και του επιδίκασαν συνολικά ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό στα 10.4 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, οι ένορκοι έκριναν ότι ο 58χρονος Ντεπ δυσφήμισε τη Χερντ, στην οποία επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων.

 http://youtu.be/xJEYPdNwNCE

Η Άμπερ Χερντ θα κάνει έφεση μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ

Παρά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δίκη με την πρώην συζυγό του, Άμπερ Χερντ, και την καταδίκη της για συκοφαντική δυσφήμιση, η πολύκροτη υπόθεση φαίνεται ότι θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η ηθοποιός σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας που ουσιαστικά δικαίωσε τον Ντεπ.

Οι ένορκοι έκριναν ότι το άρθρο της στην Washington Post μέσα από το οποίο κατηγορούσε τον Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία είναι «ψευδές» και το 7μελές σώμα των ενόρκων στο δικαστήριο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός απέδειξε την αθωότητά του. Σημειώνεται ότι στον Τζόνι Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων συνολικά, σημαντικά χαμηλότερο ποσό από τα 50 εκατομμύρια δολάρια που είχε ζητήσει στη μήνυσή του. Πάντως η Άμπερ Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του πρώην συζύγου της για σχόλια του δικηγόρου του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved