Survivor All Star: Στις 8 Ιανουαρίου το πρώτο επεισόδιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
11 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Λίγες εβδομάδες απομένουν για το Survivor All Star που επιστρέφει στον ΣΚΑΙ.

Γεγονός είναι πλέον το Survivor All Star και για μία ακόμη φορά πίσω από τις κάμερες συνεχίζει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί. Οι διαπραγματεύσεις της Acun Medya και του ΣΚΑΙ με πρώην παίκτες και παίχτριες του Survivor συνεχίζονται, ενώ μεγάλα ονόματα έχουν δώσει το πράσινο φως για το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, οι παίκτες και οι παίκτριες θα αποχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο στα μέσα του Δεκεμβρίου, αν όλα πάνε καλά. Αυτό σημαίνει ότι θα φύγουν από την Ελλάδα μία βδομάδα νωρίτερα από την ημερομηνία των προηγούμενων ετών.

Το πρωί της Πέμπτης (10/11), η Αφροδίτη Γραμμέλη από την εκπομπή το «Πρωινό μας» αποκάλυψε πότε θα κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το ριάλιτι θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου 2023 και όχι τον Δεκέμβριο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Πάντως, οι παίκτες και οι παίκτριες έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή πως θα είναι διαθέσιμοι οποτεδήποτε τους καλέσουν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως θα βλέπουμε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=CH6Xas4bHfA

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved