Είναι τελικά η Adele αρραβωνιασμένη με τον αθλητικό ατζέντη Rich Paul;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
28 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από κανέναν από τους δύο, δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Αγγλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Adele αρραβωνιάστηκε τον φίλο της Rich Paul. Επιπλέον, η 34χρονη σταρ και ο 41χρονος αθλητικός ατζέντης σχεδιάζουν γάμο φέτος το καλοκαίρι.

Το ζευγάρι δημοσίευσε για πρώτη φορά τη σχέση του πριν από δύο χρόνια. Οι εικασίες για τον αρραβώνα της Adele με τον Paul εντάθηκαν αφού η τραγουδίστρια εθεάθη να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο κατά τη διάρκεια της τελευταία της παράσταση στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο.

Επιπλέον, η Adele πιστεύεται ότι φοράει το ίδιο εκθαμβωτικό δαχτυλίδι για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, αφού το πρωτοεμφάνισε στα BRIT Awards το 2022. Τώρα υπάρχουν νέοι ισχυρισμοί ότι η Adele και ο Rich Paul σχεδιάζουν έναν καλοκαιρινό γάμο και αυτό σημαίνει ότι η 34χρονη τραγουδίστρια θα μπορούσε σύντομα να ντυθεί νύφη.

Το Deuz Moi ήταν το πρώτο site που αποκάλυψε τον ευτυχισμένο αρραβώνα της Adele επικαλούμενη ισχυρισμούς μιας «πολύ αξιόπιστης πηγής» κοντά στην αγγλίδα σούπερ σταρ. Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί στο Superbowl νωρίτερα αυτό το μήνα. Τον Μάιο του 2022, η Adele επιβεβαίωσε ότι ο Rich είχε μετακομίσει μαζί της. Εκείνη την εποχή, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους δύο τους να στέκονται έξω από ένα τεράστιο λευκό σπίτι με κολώνες κρατώντας τα κλειδιά στα χέρια τους. Η λεζάντα έφραφε: «Ο χρόνος κυλάει».

Επιπλέον, η Adele είπε στο περιοδικό Elle τον Αύγουστο του 2022 ότι δεν ήταν ποτέ τόσο ερωτευμένη όπως τώρα που είναι με τον Paul. Πρόσθεσε ότι έχει «εμμονή» μαζί του και αποκάλυψε ότι «σίγουρα» θέλει περισσότερα παιδιά.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved