Η Celine Dion βγάζει σε δημοπρασία τους χειρόγραφους στίχους δύο τραγουδιών της για καλό σκοπό

©Instagram/ celinedion
POP UP TEAM
/
27 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Celine Dion επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από ένα χρόνο απουσίας από τη σκηνή. Η τραγουδίστρια, η οποία ακύρωσε τις συναυλίες της τον Ιανουάριο, αφού αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου (SPS), θα βγάλει σε δημοπρασία οικεία αναμνηστικά.

Χειρόγραφοι στίχοι δύο τραγουδιών της θα είναι μεταξύ των αντικειμένων της φιλανθρωπικής δημοπρασίας «Lyrics for a Cause της Music Health Alliance», που διοργανώνει ο οίκος Julien’s Auctions. Η Music Health Alliance είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει στους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας βοήθεια για την υγειονομικής τους περίθαλψη. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα έσοδα «θα παράσχουν βοήθεια και υποστήριξη σε επαγγελματίες μουσικής που βρίσκονται σε δυσχερή θέση».

http://www.youtube.com/watch?v=qt_OkgSOrkU

Τα δύο τραγούδια είναι το «The Prayer», το οποίο ηχογράφησε το 1999 σε συνεργασία με τον διάσημο Ιταλό τενόρο Andrea Bocelli, και το «The Gift», το οποίο συνέθεσε για την ταινία «Love Again» του 2023. Ο οδηγός τιμής για κάθε τραγούδι κυμαίνεται μεταξύ 200 και 600 δολαρίων.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει μια ιστορική συλλογή στίχων από μερικούς από τους πιο θρυλικούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς του 20ού και 21ου αιώνα, που καλύπτουν την country, pop, rock, gospel, folk και εναλλακτική rock μουσική. Εκτός από τους χειρόγραφους στίχους της Dion, περιλαμβάνει, επίσης, αναμνηστικά από καλλιτέχνες όπως οι Garth Brooks, Hozier και Rick Springfield.

http://www.youtube.com/watch?v=R6BvA82sUYo

Η δημοπρασία ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 4:00 μ.μ. Διεξάγεται διαδικτυακά στο Julien’s Live Auctions και αυτοπροσώπως στο Hard Rock Café στο Νάσβιλ.

 

Η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας «My Heart Will Go On» ανακοίνωσε τη μάχη της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου (SPS) στα τέλη του 2022. Η διαταραχή επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί μυϊκούς σπασμούς. Το SPS είναι εξαιρετικά σπάνιο, καθώς επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Προκαλεί οξύ πόνο και δυσκολία στην κίνηση.

«Οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές μου προκαλούν δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω με τον τρόπο που έχω συνηθίσει», εξήγησε η Dion, όταν ανακοίνωσε την ασθένειά της τον Δεκέμβριο του 2022.

Η τελευταία συναυλία της τραγουδίστριας ήταν τον Μάρτιο του 2020 στο Νιούαρκ (Ηνωμένες Πολιτείες). Η περιοδεία της, «Courage World Tour», αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του Covid-19 και έκτοτε δεν μπόρεσε να εμφανιστεί.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved