Τέσσερεις ταινίες και σειρές για το Halloween

©unsplash/Mollie Sivaram
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
27 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

To Halloween είναι ίσως από τις πιο διασκεδαστικές περιόδους του χρόνου! Μασκέ πάρτι παντού και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να σκεφτείς το καλύτερο και πιο δημιουργικό outfit σου. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για έξω αλλά δεν θες και να μην γιορτάσεις κάπως σου έχω τέσσερεις ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων – ναι ναι κινουμένων σχεδίων και θα σου αρέσουν – για να χαλαρώσεις και να γελάσεις με την ψυχή σου!

Hotel Transylvania

Ο Δράκουλας χτίζει στην Τρανσιλβανία έναν πύργο-πολυτελές θέρετρο για όλα τα τέρατα, κρύβοντας την ύπαρξή του από τους ανθρώπους. Στη γιορτή των γενεθλίων της κόρης του όμως ένας νεαρός ταξιδιώτης εμφανίζεται από το πουθενά.

Spooky Stories

Ο αγαπημένος ήρωας Σρεκ προκαλεί τους φίλους του να πάνε σε ένα στοιχειωμένο κάστρο και να πουν τις πιο τρομακτικές ιστορίες που ξέρουν. Οι ήρωες παλεύουν με μεταλλαγμένες κολοκύθες και οι ιστορίες τους παίρνουν ζωή.

The Monster House

Σε μία κατά τ’ άλλα συνηθισμένη και φιλήσυχη γειτονιά, κάτι περίεργο συμβαίνει. Το σπίτι του γερο-Nebbercracker είναι ζωντανό! Και δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά επιδεικνύει μια ακόρεστη πείνα για ό,τι ξεχνιέται στην αυλή του, από μπάλες μέχρι παιδικά ποδηλατάκια.

Ο D.J., ένας πιτσιρικάς που μένει απέναντι έχει αντιληφθεί την κατάσταση και, όταν ο Nebbercracker παθαίνει καρδιακή προσβολή, ο D.J. θεωρεί τον εαυτό του βασικό υπαίτιο και αρχίζει να φοβάται ότι το σπίτι θα τον εκδικηθεί…

The Tale Darke and Grime

Ακολουθήστε τον Χάνσελ και την Γκρέτελ καθώς βγαίνουν από την ιστορία τους και μπαίνουν σε ένα περιπετειώδες, έξυπνο παραμύθι γεμάτο περίεργες και τρομακτικές εκπλήξεις.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved