Η εγγονή του Ozzy Osbourne λατρεύει το τραγούδι του «Crazy Train»

©Instagram/ ozzyosbourne
POP UP TEAM
/
8 Νοεμβρίου, 2023

Ο Τζακ Όσμπορν αποκάλυψε ότι η κόρη του λατρεύει το τραγούδι του Όζι Όσμπορν «Crazy Train», αλλά «φοβάται» τον παππού της στην πραγματική ζωή.

Ο γιος του θρύλου της heavy metal, έκανε την αποκάλυψη σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς podcast «The Osbournes». Συγκεκριμένα είπε στην οικογένειά του, την αδελφή του Κέλι και τους γονείς του Σάρον και Όζι Όσμπορν για την αντίληψη που έχει η κόρη του για τον παππού της.

Το θέμα προέκυψε, καθώς ο Τζακ αναφέρθηκε σε ασθένειες και θέματα υγείας που αντιμετώπισαν ο ίδιος και οι γονείς του. «Είναι αμοιβαίο, καθόμαστε και ανησυχούμε για εσάς τους δύο όλη την ώρα» είπε στους γονείς του και ο Όζι Όσμπορν απάντησε: «Φέρτε τα εγγόνια μας να μας δουν!».

«… Αλλά σε φοβάται στην πραγματική ζωή (όχι στον ψηφιακό κόσμο)», απάντησε αστειευόμενος ο Τζακ Όσμπορν αναφερόμενος στην ενός έτους κόρη του, Μέιπλ.

Η Μέιπλ είναι το πρώτο παιδί του Τζακ με τη νέα του σύζυγο, Άρι Γκέρχαρντ. Έχει επίσης τρεις κόρες με την πρώην σύζυγό του Λίζα Στέλι.

http://www.youtube.com/watch?v=qx501EfADQ4

Ο Τζακ αναφέρθηκε επίσης σε ένα από τα βίντεο που κοινοποίησε πρόσφατα στη σελίδα του στο Instagram, στο οποίο η Μέιπλ δείχνει να ενθουσιάζεται ενώ παρακολουθούσε πλάνα του Όζι Όσμπορν να τραγουδά ζωντανά στη σκηνή.

«Παρουσιάζει το “Crazy Train” σαν παράσταση. Τραγουδά την αρχή του τραγουδιού και δείχνει την τηλεόραση και λέει συνέχεια “Παππούς, παππούς” ακριβώς σαν χαλασμένος δίσκος» ανέφερε.

http://www.youtube.com/watch?v=FVovq9TGBw0

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης