GNTM: Η παίχτρια που δίνει σε όλους μας ένα μάθημα ζωής

POP UP TEAM
/
10 Σεπτεμβρίου, 2019

Το φετινό Next Top Model φαίνεται πως έχει πάει σε μια αντίστοιχη λογική με το δεύτερο MasterChef. Ιστορίες ανθρώπων, ιστορίες που να έχουν μια δύναμη. Ιστορίες που, ακόμα κι αν μπαίνουν στη διαδικασία της εκμετάλλευσης για τα νούμερα, μπορούν να εμπνεύσουν, μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα. Όπως αυτή της Ελένης Ασημάκη.

Η Ελένη είναι 18 ετών με καταγωγή από Νιγηρία και Κρήτη και βρέθηκε στις οντισιόν του GNTM2.

Στις ομιλίες των παικτριών στην κάμερα, πριν βρεθούν απέναντι από τους κριτές, η Ελένη αποκάλυψε ότι έχει μια κληρονομική μορφή αναιμίας και πηγαίνει κάθε δύο βδομάδες στο νοσοκομείο για να κάνει μετάγγιση.

Δεν το ανέφερε όμως με καθόλου δακρύβρεχτο τρόπο και χωρίς να δείχνει ότι θέλει τη λύπηση. Γι΄αυτό κιόλας δεν σκέφτηκε καν να το πει στους 4 κρίτες όταν στάθηκε απέναντί τους.

Διαγωνίστηκε κανονικά, περπάτησε στην πασαρέλα, έβαλε το μαγιό της, σήκωσε τα μαλλιά της, δέχτηκε τη βοήθεια των κριτών για να της φύγει το αρχικό άγχος, αφού έτρεμαν τα χέρια της και τα κατάφερε.

Οι 4 κριτές της έδωσαν το Πάσο για το bootcamp, με τον κύριο Σκουλό να σηκώνεται στο τέλος για να του δείξει μερικές χορευτικές κινήσεις.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved